LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

30 Jun 2010

Jarum suntikan di tepi pantai,ada kuman HIV ke??

Salam..entry ni sambungan dari entry sebelumnye,kalo belum baca elok la korang baca dulu kat sini atau sini...kalo tak baca ade yg konfius.
Mulenye koi pun ingat kisah tu sekadar urban legend je la dari USA...tapi bile tengok gambo ni sedikit sebanyok merubah pendapat koi ttg urban legend tu...

Gambo ni adik koi yg email kat koi..lupe lak koi nak tanye dia jumpe kat mane jarum ni,bahaye nih! kalo aokme duk jenjalan x pakai selipor mmg sah tercucuk la kalo terpijak kan?ish...kalo nak berjalan sambil menyepak pasir dan buih-buih tepi pantai tu aokme jgn ngade la berjalan tak pakai selipor..beringat ek!

Jarum suntikan ape tu?takkan la ade doktor yg sengaje buang kat situ?melainkan doktor yg tak berijazah te la.....
pasni kalo ke tepi pantai pastikan ler anak2 dan family tu pakai sandal ke ape...

**Thanks kat adik koi si maza,yg emailkan gambo picagari kat koi utk tatapan kite semua! =)

12 ulasan:

Yun berkata...

Salam...

pantai katne tu?
bahaya tol la..
naya ke org x berdosa...
mane beh jalan kat pantai pkai selipor...

Mazru Majid berkata...

yun,

hentoh la aok..bahaye...mmg la x best tp gone kan pulok...nasib baik dia tak tanam,kalo tanam paste kite pun terpijak? aih....

akuanakpahang berkata...

Skg ini mana2 pun boleh jadi bahaya kita kena berwaspade sokmo dan memohon doa dijauhkan segala bahaya itu.

relevan berkata...

Agoknya Doktor picnic kat situ dak..?

cemomoi berkata...

kalu takde hiv pon, dah tercucuk tetap bahaya, karat pulok ter kena air laut

Nerzhul berkata...

tepi pantai je port ngecas hahaaha

pakcik kordi berkata...

isisishshsh.....bahaye2!!!!!sg phg mujur tkde!

zulkbo berkata...

salam..
balerrr gitu.
berhati2 lah..
puok ni dah nak mati
pun nak penaiya
orang lain..hampehh!

Maza berkata...

Gambo te kawan amik kat Pantai Sepat Kuantan. Dalam bulan 2 lepas.

Lepas amik gambor te, kawan amik syringe te kawan taruk dalam botol, tutup ketat-ketat, paste campok kat tempat orang buang sampoh.

Hati-hati la weehh....

Mazru Majid berkata...

thanks maza... =)

piewahid berkata...

ngeri weh...
kala xsbb kuman2 itu pun, jarum suntikan terpakai ni mmg bahaya ngat.
sbb tu hospital ande sistem pelupusan sisa yg tersendiri.

hai berkata...

besornya jarum!!bior betul....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini