LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

29 Jun 2010

Jom ke Zoo Dublin


Salam..alang2 dah boleh online ni,tibe2 aokme terasa nak ke zoo Dublin silakan ke link di bawah tu,kat situ boleh la nak tgok burung penguin secara live melalui webcam yg disediakan...kekeke,takde la ape sgt,tp ajak bebudak tengok suke la ni,dari tengok mende tak senonoh tu..hehehe


http://www.penguinbiscuits.co.uk/webcam

5 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Betul tu pada layan bender tak senonoh tu baik nengok bender ginie.

CekWa berkata...

mmg suke tgok penguin ni mase gi langkawi dulu ralik nengoknyer...cara dia jalan terkedek-kedek kdg2 mcm manusia pulakk...

Cik SHiN~JU berkata...

Salam...

comel ngn penguin ni yek...
koi suke tgk kartun pingu...
ralit nengok dia terkedek2..
kat lgkawi pun dh ade penguin yg lahir di sana...

cemomoi berkata...

aik sempat juga laya pengguin time musim bolo ni?

Mazru Majid berkata...

yasin,
ye betul sgt...kakaka

cekwa,
hm...kena pg la tgok kt langkawi..aih x leh jd..hehe

shinju,
anok koi pun suke sgt nengok kartun pingu2 te..

chemomoi,.
hehehe x kire da weh...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini