LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

7 Januari 2011

Pengemis yg di takdirkan menjadi seorang DJ...



Salam..kalo aokme ade nengok berite malam semalam pasti aokme de perasaan pasai lelaki bersuare emas nih..banyok stesen radio yg menjemput beliau menjadi DJ setelah mendengor keemasan suara nye...betui la kate orang te..tuah ayam nampok di kaki nye,tuoh manisia siape yg tahu...begitulah nasib Ted Williams..aokme tengk la video atas te..

*tengah mendap betui sekarang ni weh..maaf la..

9 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Salam, maka itulah tuah dia, tuah kita tak tau lagi harap-harap dpt juga tuah badan nie :)

Jejaka Desa berkata...

Macam tak caye je dengor sore...

poyotito's berkata...

tuah ayam nampak di kaki manakala Tuah Dzulkarnain pula adalah penyampai radio.

Cik SHiNJU berkata...

Kat Mesia ni pulok asal glemer redio amik jadi DJ..x kira la sora besi jer pun..Masuk AF ceroh la peluang jd DJ..

hai berkata...

sore dia mmg power...baru semangat nok dgr radio...ni koi dah naik benci dgr suma channel rdio...x menarik langsung...koi sokong cik shinju!!

cemomoi berkata...

tuah ayam bila dah masak rendang... pekena dengan ketupat lagi rasa bertuah

zulkbo berkata...

salam..
rezeki dia murah betul
semoga senang dan berjimat
lepas nih...

9W2URY berkata...

Tuah ayam nmpak di kaki, tuah manusia hanya tuhan yg tahu..

Cikgu Jang .. berkata...

salam..

tuah kite bilelah pulok ye...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini