LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

16 Mac 2010

Japlish @ Jepun+english..

Tadi koi bukak la e-mail lama yg dah berkarat dan berhabuk...terjumpe la gambo2 nih..mmg kelakor la nih...aokme cube la tengok sendiri...

Kite rase kite ni abih tak reti la berbahase inggeris kan?ooohhh silappp...tengok gambo2 ni..

Aokme Paham ke?jenuh koi translate tp tak paham jugek..

Hehehehe...di Jepun ade male yg bukan man yek?

Ni ape kes??kena bawak tisu sendiri la kot...ke suh beli?

Takutkan Keju??..hmm

Lompat dalam elevator pun boleh kena masuk lokap?hehehehe....

Hahahhaa...bile hurf L tuko ngan huruf R ini la jd nye...

OOO..ini kalo takdek breast jangan mengade-ngade la nak masuk bilik tu.

Hehehe susah benor ke nak cakap "No smoking inside??"...hahahhaa


Sape yg biroh(gatal) tu boleh la datang sini....hahaha

Uikkk!! tiap hari jual mahal??..org iklan discount ke,low price ke..hahaha

Sold out ye tuan-puan..hahaha

Hehehe..MP3 utk mereka yg beriman...

Siape kerja company nih mmg sakit lah..selalu kena gangguan seksual!...

Dalam erti kata lain..."Welcome"....hahahha

Huh?pikir la sdr...

Terlampau muroh la ni....


Dah la dulu...ade banyok lg gambor lucu tp x brp sesuai la...kala aokme rajin pg ke website nih..


21 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Geli ketiok koi weh....

relevan berkata...

Tenat orang Jepun gini..

relevan berkata...

Tenat orang Jepun gini..

BELALANG berkata...

hahahahah.. bllg suka.. i lyke =)

hanie berkata...

adoi laa...
yg 1st tu...jenuh la translate..
sumpah tak paham..

:P

cemomoi berkata...

koi dengan deme nih sama tak paham

zulkbo berkata...

salam..
memang kelakar betul
he he..menarik betul

Redz da Tsar berkata...

haha... Tau le Jepun takleh sebut hurup 'L", tapi jangan la sampai eja pun takleh jugak... Hurm~

endiem berkata...

dema te paham sendiri kot.

al-mankaraqi berkata...

i like........

kakakakaka

piewahid berkata...

koi rse koi fhm sbb koi pun cakap gitu, hehehehe...

*_*...LuNa aiNi...^_^ berkata...

lawak2...hahahahhah

Miecyber @ Sudu berkata...

Kakakaka...memang kelakar...

el berkata...

org jepun mmg depa mmg x diasuh or belajar dlm BI..sekolah smur bhs deme...
horny care..kahkahkahhh mampuihhhhhhhh

kelompen berkata...

papaleh pe ke jenih jepun ne...serabut otok betui...
nobita dan doraemon tak cakak gini me...

Hashim Zabidi berkata...

keh dulu masuk sekolah jepun dr 1. Umur keh 7 tahun. Yg keh ingat

Aa Ii Uu Ee (e tanda) Ok
Ka ki ku ke kok.

Sayonara...

Mazru Majid berkata...

Hahahhaa..

Terima kasih kepada semua yg buat komen mengenai entry ini..

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

woohhhh.... salah eja ke dia orang ni semua.....

mmg kelakar lah....

berkenaan tatabahasa ejaan bahasa melayu kita pun masih terkeliru yang mana satu yang betul...

antara ejaan "kobis" dan "kubis"
Zohor dan Zuhur, kesturi dan kasturi....Maruku dan muruku, laporan dan lapuran...

aku terima entry ko ni mmg banyak yang aku terfikir ....

pakcik kordi berkata...

tenat nie...kakakah!!kat gmbo atas te dia nk tunjuk lokasi toilet....kakakakhh!!explen gaya org gile..kakahh!!!

org jepun mmg gini..hehehe..tk reti sgt b.i...ceh...mcm la koi pndai ngt..kakakhh!!!

faziz ar berkata...

depa tak pentingkan bahasa asing
melainkan bahasa merekalah yang mereka utamakan. saya pernah berada di sana di kota tokyo selama 6 bulan...

Mazru Majid berkata...

terima kasih semua...sudi tinggalkan komen.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini