LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

17 Disember 2010

GEMPOR!!:Tokek 420gram masuk ke rumoh!!

Salam...hehehe...

Hari ni koi terkejut beruk bile seekor tokek menyelinap di sebalik almari dalam bilik koi.Cadangnye koi nk tangkap je,tapi koi tak berani la pulok sebab saiz nye yg besor dan gigi nye yg tajam tu amatlah menggerunkan sesiape sahaja yg melihatnye.Tetapi memandangkan harga yg mencicoh Jutaan RM tu koi sanggupkan juge menangkapnye...aokme tengok la gambo te...hehe..


Menyelinap dgn meyelitkan tubuhnye di belakang lemari...


kadang-kadang kelihatan beliau lepak di bawah bunge plastik...


Koi memberanikan diri utk menangkapnye dgn 'bare hand',tengok lah giginye yg sangat tajam itu....ternyate beliau memang sejinak yg koi pernoh dengor sebelum ini....


Agok2 sape yg ander nak beli te boleh lah kontek koi yak....hahahahha!koi sebagai owner nak jual dalam rm1 hinggit jek! hahaha..

Pat pat nye sape cepat dia punye...haha


*Jangan maroooh.....  T_T

17 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Mase aok letok kat blakang lemari ter koi pcaya lg...dah dok bwh bunga pastik baru jelas dianye pun pastik..hehehe..popaleh mahalnye...singgit yek..cepat la aok naik aji cenggini..boleh kurang lg? ;p

Mazru Majid berkata...

@Cik SHiNJU

hehehe x reti la..kalo aok nak free ambiklah..hehe

akuanakpahang berkata...

Hehehe kaco main balik pintu tokek te :)

Mazru Majid berkata...

@akuanakpahang

hahahaha :D

piewahid berkata...

hehehe.... tak ande kgijer la ni!
boring punya pasey, mulalah nak mengenakan rodong2...

Mazru Majid berkata...

@piewahid
bang pieee....

gitu la weh..bang pie pekabor..muge dah sehat hendoknye weh..

Nerzhul berkata...

kakakakah!!! mengkala ye tadi mboh kome serang rumoh aok carik sarang dia...hahaha!!

Mazru Majid berkata...

@Nerzhul
hahaha..tak sempat dek aok weh..kome dah terkam dulu...hahaha

zulkbo berkata...

salam..
ini bukan tokek
ini nak bewok..
he he..Rm 1b tu

Mazru Majid berkata...

@zulkbo hahaha..koi rase dlm rm700 juta boleh dapat kot...hahhaa

9W2URY berkata...

kahkah.... klau spesis ni, jika ditekan perutnya ia akan berbunyi ni....

relevan berkata...

Weh..boleh kaya ni..

Cikgu Jang .. berkata...

salam...

bole le bagi koi barang seratus dua...nok buat modal cari tekek lain....hehehe

Mazru Majid berkata...

@9W2URY

a ah..tettt..tettttt...bunyinye...hahaha

Mazru Majid berkata...

@relevan
mmg jutaWAN la weh..haha

Mazru Majid berkata...

@Cikgu Jang ..
boleh cikgu..xde helnye..dtg jela ke kerayong nih! hahaha

Miecyber berkata...

Pepaleh...garangnyer Tokek aok yak...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini