LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Ogos 2010

Terima kasih Celkom.

Salam...

Selama beberapa hari koi akan menghabiskan mase koi di Raub,berbuka puase bersama mok mertua amatlah menyoronokkan.Ape tidoknye weh,alhamdulillah berbuke tadi tercapai hajat koi nak makan gulei asam keladi.. --->sila klik utk pemahaman aokme SINI

Bila balik ke sini koi akan online jugek,tapi tu takde mood sgt sebab SLOW sangat..,kalo nak nengok youtube te mmg kempunanlah,kalo nak ber FB pun seksa amat nunggu.Bukannye terlampau demand@meminta2,tapi servis kite dapat te  biorlah sesuai dgn bayaran bulanan te...

Kekecewaan koi pernah terluoh di SINI

perkara ni berlanjutan ke setahun lebih...
Sehinggalah satu hari te dlm awal bulan koi dapat satu SMS ke no BB koi SMS tu mengatakan-

 "GREAT NEWS! We have upgraded yr Broadband Basic speed to 512kbps for FREE & you can now enjoy better internet experience with us. TQ for yr continuous support!"-Celcom
 
Sepatutnye dulu lagi dah pihak selkom buat kan?tapi ape pun koi tetap syukur dan berterima kasih kepada Selkom atas keprihatinan kpd pengguna spt kome yg di kawasan 'traditional village' ni.

Cuma ade satu je yg koi masih rase kurang sikit adalah HAD penggunaan 5GB sebulan te koi rase tak berapa cukup.

 Begini lah rupenye modem BB koi te,jenama blue cube(First generation ni koi rase),rege rm700!baler...smpai skrg x abis bayo..org len cam pendrive te jek dah..


kalo pun nak kekalkan 5gb boleh tp ape kate topup RM1 utk 1 GB.. :)

*pernoh sekali koi cube untuk terminate kan akaun BB koi oleh kerana terlalu slow punye pasal..tp skrg mungkin takda agoknye...ekeke
**sekador pendapat dan luahan hati koi sebagai pengguna sahaje weh..hehe.

8 ulasan:

mohd hamidi wahid berkata...

Masalah broadband ni lebih kurang sama je. Koi pulok pakai maxis, ada tempat laju dan ada tempat slow Ya Rabbi.

Mimie.Candy Cane berkata...

bagus la kalau selkom ade kesedaran utk tingkatkan servis yg lebih baik.

koi bantai streamix opis,laju tak terkejar..hehehe..seronot..

Mazru Majid berkata...

@mohd hamidi wahid

a ah aok..tak menentu te mmg la,tp sebaiknye mutu servs te penting nye

Mazru Majid berkata...

@Mimie.Candy Cane

x aci aok mimie...ekekke..best la aok,da la free...ekeke,kome ni berbayor weh

cemomoi berkata...

nampok raya bertamboh berseri le dengan tajaan selkom ni...

Cikgu Jang .. berkata...

takpe...semangat ade ..itu yg bagusnya...

akuanakpahang berkata...

Salam rodong..Salam ziarah semoga ceria sentiasa. Selamat berpuasa.

zulkbo berkata...

Salam bertandang di awal pagi..moga ceria dan sihat selalu...iklan percuma ni,sukala selkom aok te..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini