LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

11 Mac 2010

Rodong koi

Salam semua rodong,

Sebenarnye takde la hadiah atau saguhati utk pengunjung ke 10'000 blog ini tp sekadar utk menghargai pengunjung blog koi anak pahang yg tak pernah jemu melawat.Terima kasih..

Siapakah rodong kite yg bertuah dapat menjadi org ke 10'000 tu?

Betul nak tau?

ok ini lah orangnye..

Sham aka 9w2occ

Macam mane ek koi boleh tau?

Senang je..sebab ade bukti..

Ni yg sempat disnap oleh Sham kemudian siap email kat koi...hehe terima kasih sham..dgn ade nye gambo ni maka siaplah satu entry...huhu


***

Hehehe..terima kasih kat sham,moh la kite jenguk blog dia pulok...ni link nye.




21 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

utk pelawat yg ke 10003 takleh eh? tapi takde screenshot..hahahaha

Mimie.Candy Cane berkata...

tahniah pelawat yg ke 10ribu tu..

Mazru Majid berkata...

mimie,
huhu..takdela pulak..tp kalo koi ke ganu koi belanjer aok minum teh boleh?hehe

al-mankaraqi berkata...

dalam perjalanan ke tengganu ter singgoh mengkarok dulu......belanja koi nasik ayam...bernas dok?

al-mankaraqi berkata...

dalam perjalanan ke tengganu ter singgoh mengkarok dulu......belanja koi nasik ayam...bernas dok?

Mazru Majid berkata...

usop,
bernasss.....mmg cantekkkk...paste boleh kite ke Ganu sesame dak?hehe

Mimie.Candy Cane berkata...

koi keje kt ktn..aok kna dtg ktn la blanje koi minum..hehe

hanie berkata...

ehem...
yg duduk kat atas gunung ni..xmau di belanja sekali ke..

hahahaha :P

Mazru Majid berkata...

mimie,
oo aok di Kontan yek?hmm...boleh boleh...nt koi dtg sane koi belanjer aok..pas te aok belanje koi pulok..gitulah seterusnye..hehe

hanie,
ooo hanie duk gunung mane?genting ke?hmm lama dah tak gi...turun ar sesekali asyik duk ats gunung jee..

Mimie.Candy Cane berkata...

hanie.lu kena turun sini la..belanje org2 bawah gunung ni.

psst..mazru,dia puteri gunung genting..

Mazru Majid berkata...

ooo..duk genting jek,dlm negeri Pahang la tu..suh dia turun ke genting sempah je laa...hahahaha

al-mankaraqi berkata...

Jalan Genting Klang?

Mazru Majid berkata...

usop,
genting Sempah..hehehe

9W2OCC SHAM berkata...

thx buat n3 khas utk teman,,,
10000 ooo,,,
klau duit kan best,,,
boleh cuti-cuti malaysia,,,

zulkbo berkata...

salam cikgu..
tahniah la..ramai dah yang menyinggah yek..popular gak aok nie..he he

pakcik kordi berkata...

klu koi la kan,aok kena blnje nasik ayam kak nor..amcm?hehe...

Cikgu Jang .. berkata...

tahniah kerana aok berjaya menyelesaikan teka teki tu...

BlogAbangAji berkata...

salam,
Tahniah, AbgAji dah terlambat kot org ke 10077

el berkata...

10K tu rmi gilos
tahniah pd beliau

piewahid berkata...

tahnioh weh...

Mazru Majid berkata...

sham,
no problem weh..mmg! kalo duit aku dah ilang dah...heheh


zulkbo,
cikgu??ah yer...dok lalu bang

kordie,
hehee...menarik tu..aok la belanjer?

cikgu jang,
ye la aok..berjaya menyelesaikannye..betui sokmo aok ni cikgu..hehe

abg aji,
tak pe..kite tunggu yg akan dtg ek..

el,
ape lasgt el...hehe


piewahid,
ye terima kasih bang pie

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini