LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Oktober 2010

Nak mintak pendapat rodong..

Salam semua,selamat berhari Sabtu weh.....

Hari ni koi nak mintak pendapat rodong dan kawan blogger semua..boleh tak?hehe..
Semuanye bermula tengahari tadi,bile koi memrhatikan gelagat anok koi (ika) mengarang karangan di Microsoft office words,dia sebenarnye memang berminat sangat dalam mengarang cerite dan obses dengan buku atau ape yg boleh dia baca.

Dari situ lah Terlintas di benak koi utk bangunkan satu blog  untuk anok koi ni,melalui blog tu dia bolehlah buat karangan atau ape sahaje yg dia rase nak tulis..semestinye tiap posting nye adelah dalam pemantauan kome lah tu.

Ika..

Ape pendapat korang semua kalo koi galakkan anok koi ni berblog,maksud koi bukanlah sepenuh masa dia berblog,cuma pada masa lapangnye sahaja.Pelajaran tetap akan di utamakan.Ape pendapat cikgu-cikgu yg membace posting koi ni? :)

Ape pendapat rodong-rodong sekalian?

A: Bagus dan teruskan

B: Tak Bagus elok dihentikan.



*pendapat korang semua amatlah koi hargai...

20 ulasan:

cemomoi berkata...

amboi terer yerk

elok le juga cuma pemantauan bukan sekadar nok jaga pelajaran je, takut bila dah syok melayan komputer dema ni tak bersosial dengan rakan, tiada masa riadah dan paling nok jaga takut nanti rabun mata tak pasei kenit-kenit doh pakei spek mata

zulkbo berkata...

salam..
apa salah mencuba..
sesekali posting
tapi aok la yang
reply komennya..
jangan bui ke dia mengomen..
cuma posting ori
tulisan anak aok..
menarik sebenarnya
cadangan aok ni..

orangmuo.com berkata...

molek beno jika anak berbakat dlm sesuatu bidang yg positif mndapat galakan dan sokongan dpd ibu bapanya. memang bagus ibu bapa dpt menyediakan ruang khas utk anak berbakat ni mencurahkan idea kreatif .lebih molek jika ayahnya sanggup belikan sebuah komputer khas untknya... :)

relevan berkata...

Teruskan..tapi pemantauan sangat perlu..

Hashim Zabidi berkata...

mulanya baik, lama-lama jadi buruk dan akhirnya teruk.

akuanakpahang berkata...

Terkadang niat itu baik tapi perlaksanaan atau hasilnya yang sikit kacau pun begitu jika ada bimbingan dan permantau dan pembahagian masa itu sendiri perlu diutamakan.

* siang malam bantai berblog aje x jadi juga :)

endiem berkata...

baguslah..pada main games siang malam..

Cikgu Jang .. berkata...

perlukan pemantauan dan bimbingan...

Baim Mendoza berkata...

koi pilih jwpn A: bagus dan teruskan..
melentur buluh biar dr rebungnyer...mne tau beso nnt ley ganti a.samad said ker...hehe..pulok tu dah pandei aplikasi komputer..sng beso nnt...chaiyok2 ika...hehe

annfrendly berkata...

Comelnya ika..
saya rasa mestilah 'A' jawapannya..
Bagus kalau menggalakkan dia menulis ni. Nanti pemikirannya pun berkembang. Banyaklah idea dia nak mengarang karangan masa exam nanti :)

MR Wiez@ V berkata...

A...

i am S!L4H.. berkata...

cute nye la anak die..hakhak..
jwpan A..bgus2..
lgpon die dipantau kan..
hakhak

Cik SHiNJU berkata...

Salam rodong...

bape umur ika tu?
x salah buatkan dia blog kot...
koi ade buatkan blog utk dua org anak buah...
stakat ni x mengganggu pelajaran deme...
kita tau password deme so senang nak pantau...

intanrh3 berkata...

salam. ekceli ramai dah anak2 rodong koi yg dah berblog tp dgn syarat parents kena monitor la. gud utk minda anak.

:) congrates.

Jejaka Desa berkata...

Mende molek elok galok ke.Pemantauan ter yang penting...

zaL_cdpx berkata...

klau nk bg dia jd pnulis.., elok la truskan !
tp rsanyer xpayh la kot ! kecik lg tu !

bnyk bnda len lg luas yg dia perlu terokai...
isi msa lapang leh r ! tp jgn jadikan kbiasaan !

juz pndpt jer ! lgpn nnti mayb dia akan jd pndiam n suka memndm dr crite depan2....cth mcm saya !
ahaks~ (cth trbaik tu)

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

bagi aku ni aku suka galakkan dia meneruskan penulisan blog tapi pantaulah dia ni... zaman sekarang dah berubah... banyak benda manfaat dari kangkawan sealam maya...

dari blog ni aku banyak belajar... aku sendiri belajar buat blog dari budak sekolah darjah 6... anak sedara aku ni ade celik komputer sikit jadi aku yang dah dewasa ni pun kena belajar dari dia... tak faham aku tanya dia...

tapi anak ko kena pantaulah ye... biasalah ade baik ade buruk but... kalau dia tahu bezakan baik buruk Insya Allah...

mungkin anak awk ade bakat terpendam... keluarkanlah serlahkan lah bakat dia bimbing dia... mudahmudahan ade manfaatnya nanti

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

eeemmmm rasa ye awok bimbing pupuk dia.... mungkin dia suatu hari nanti boleh jadi penulis atau wartawan terkenal....

sahromnasrudin berkata...

salam ziarah..kunjungan pertama ke blog ini..kenal blog ini dr blog cemomoi...pendapat saya tentulah A tapi mcm yang lain2 kata perlukan pemantauan rapi..:-)

yastro berkata...

Hmmm...x tau nak kata...A buleh,B pun buleh...tp anok aok tu caam berminat dan berbakat jekk, rugi kalau x dikembangkan..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini