LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

18 Ogos 2012

Selamat Hari Raya!

Assalamualaikum!

Amboih..membeli beloh sakan yak?hehehe...raya tahun ni mesti ade yang balik ke kampung dak?jadi seperti biase pesanan koi ialah berhati-hatilah semasa memandu,kalau rasa mengantuk suruhlah orang sebeloh te buat ape yang patut boleh menghilangkan rase mengantuk te..haha..koi gitulah,kala mengantuk siaplah orang sebeloh jadi mangse.Hehe..

Oklah..di kesempatan yang ade nih,koi memohon ampun maaf andai ade kata-kata yang pernah mengguris hati atau perasaan yang membaca.Andai ade maafkanlah,kerana sebagai manusia koi juge tak pernah lari dari melakukan kesalahan dan kesilapan..koi rase aok pun sama,kala aok rase diri aok perfect..yakinlah yang aok percayakan perfect tu adelah syak wasangke yang aok sendiri wujudkan dalam hati aok...takde yang perfect bang...melainkan yang memaafkan kesalahan orang lain biarpun ape salah orang tu...

Andai tidak dimaafkan?hanye ade seorang je atas muke bumi ni yang layak menentukan seseorang itu diampunkan atau tidak.Orang itu ialah ibu kita..masakan kunci syurga dibawah telapak kakinya...itu Ibu...kalau selain dari ibu,di sana akan disoal pula kepadanya..."kenapa kau tak terima kemaafan saudaramu yang memohon maaf kepadamu?sedangkan dia ikhlas memohon dimaafkan krn Allah."

 .....siapelah kite atas muke bumi ni...hanya sebutir pasir ditepian pantai milik Allah SWT.

wallahu'alam

ops...hehe lupe..

Selamat hari raya aidilfitri dari koi sekeluarge...mohon maaf zahir dan maaf batin.Assalamualaikum.!

3 ulasan:

Fadh berkata...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.

akuanakpahang berkata...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN IKHLAS DARIPADA : AKUANAKPAHANG GROUP.

Zulkbo zulkboCom berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf zahir dan batin....
Taqabalallahu minna wa minkum...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini