LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

16 April 2010

The unexplained

Inilah gambo yg tidak dapat dihuraikan...maksud di sebaliknya masih kabur dan masih menjadi tanda tanye hinggalah ke hari ni...

: p




***Aiihhhh.....sory la aok....ni je lah yg mampu ku persembahkan....

sumver: sini

25 ulasan:

:: hayati :: berkata...

aok nok koi tolong huraikn???

relevan berkata...

Macam mesin jahit je te..yang bas tu masuk situ buat benda pulak ye..

cemomoi berkata...

penen....

*Dak kecikkk* berkata...

Gelak tak hingat inda pagi ni..apa kes ntah dia duk pegang mesin jahit tu?yer ke mesin jahit tu?

Yang bas tu knp lah blh tertungging macam tu.hahahaha

pakcik kordi berkata...

unexplain..hahaha...sbb bas tu jatuh gaung kot?

h a n i e berkata...

aihh..nasib mesin jahit,..
kot dia bergambo pegang mesin basuh??
mau kapal terbang pulak landing kat blkg..

heheheh

piewahid berkata...

internet koi slow ngat hari ni, xkuor gambor. frust betui...:(

piewahid berkata...

haaa... kuor dah!
koi pun xreti nok kabo apa...:(

endiem berkata...

masalah problem..

Nerzhul berkata...

agoknye dia jahit sendiri baju tu lawo ngat hahaha.

ezam berkata...

hrmmmmmm


terlalu tinggi.....


pening~

Mazru Majid berkata...

HAYATI,
kalo aok boleh huraikan ape salahnye weh...

Mazru Majid berkata...

relevan,
tu la..mmg gambo misteri la ni..hehehe

Mazru Majid berkata...

cemomoi,
mmg penen la weh..

dak kecikk.
hahahha tu la koi pun gelak tak hingat mase tgok tu..

kordi,
hahaha..dok yg laki tu berposing depan bas eksiden tu dgn baju tuxedo te ngapee???pegang lak mesin jahit...

Mazru Majid berkata...

hanie,
ha ah weh..tu kire takde la teruk sgt kan?

piewahid,
hahaha matnye weh sedih mat gaye koi..:(

endiem..
hahahaha

Mazru Majid berkata...

nerzhul,
hahaha gaye nak pg kawen je yek?

ezam,
tak terhurai dek kite ni..hahaha

Cik SHiN~JU berkata...

salam...
meh koi huraikan mengikut akai jahat koi yg tersembunyi nih...
mamat pakai tuxedo tu pencuri pro,beliau mengambil kesempatan setiapkali ade xcdent...setelah selongkor bus yg terbalik te,hasil yg beliau dpt adalah sebuah mesin jahit...mesin jahit tu milik salah seorg mgsa xcdent bus tu,mesin tu dia baru beli dr kedai Singer bando temerloh...boleh gitu?
ahakzzzz... (koi dilanda penyakit sewel arini)

Mazru Majid berkata...

cik shinju,

hahahha huraian yg menarik,ade logik gek weh..thanks

CekWa berkata...

ermmmmm....

zulkbo berkata...

salam..
betullah unexplain
ha ha..lawok pun ader

Mimie.Candy Cane berkata...

ades!! koi tak faham!! koi tak faham!!

Miecyber berkata...

Lori mesin jahit tu accident pastu mamat tu kutiplah satu mesin jahit yang tercampok tu...

Hashim Zabidi berkata...

Budak tersengih yang berpakaian lengkap tu takde kena mengena dengan bas tersenggung tu. Polis pun tak ambil pot langsung.

Kuchiki Baim berkata...

laki tuh bru lps kawin....dapat pulok hadiah mesin jahit tangan..bas tu pulok tebalek sebab rombongan pengantinnyer ramei..huhuhuhu

Mazru Majid berkata...

koi pun nak gelok tengok gambo ni,,,,adui sentimental value!

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini