LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

24 Mac 2010

Pemalas?

Koleksi gambo mereka yg dikategorikan sebagai  pemalas..tah ye ke tidok koi pun tak tau gitu ajek.
aokme nilaikan lah sendiri yek..hehehe

Hmm...ini kereta ke bende nih..

Ini lah penggemar-penggemar eskelator...


Freezer sefreezer,freezer nye...


Jangan ke tidok ade pagor ye dak?hahaha


Kenapa??..ye kenapa perlu naik kereta lagi sedangkan jaraknye terlalu dekat...

So benarkah ini yg dikatakan pemalas??...wallahua'lam...

35 ulasan:

h a n i e berkata...

melampau beno pemalas nye...

tapi

tang eskelator tu...kdg2..failed jgk.. hehehehe

kelompen berkata...

mazru weh..
kala dah pemalas, banyok mende tak jadi..tak gitu?

relevan berkata...

Bukan malas..cuma tak berapa rajin saja..

cemomoi berkata...

rumoh tengoh pulau tu, ngapa bot tak parking kat belakang aje kat lagi dekat, lepas tu buat le eskelate baru betoi malasnya

piewahid berkata...

slm tuan rumoh,
koi tertarik dgn gambo eskeleter te.
mmg patut kita cuba2 guna tangga...
bakor kalori sikit keknyer koi malas sokmo..

haaa? koi punmalas? laaa...xdapat kata ape lah!

akuanakpahang berkata...

Malas dan membazir ini ada hubungkaitnya bila dicampo tolak kali darap = pandir hehehe... sabit malas te huhuhu..

*Dak kecikkk* berkata...

yang xtahan pic yg last tu..
ahakksss.. :)
pemalas tahap cipan ni.

zulkbo berkata...

SALAM mAZRU..
Macam2 orang dalam dunia ni
memang nak tergelak koi nengok
gambo2 aok tu he he

Mazru Majid berkata...

hanie,
sedap weh naik eskeleter..

Mazru Majid berkata...

kelompen.

mmg la weh,bukan takat x jd mmg tak buat terus

Mazru Majid berkata...

relevan..

a ah..lebih kuang gitu la

Mazru Majid berkata...

cemomoi,
ye tak ye jugek weh..heheheh..baru malas betui te

Mazru Majid berkata...

piewahid,

ha ah..mmg kite eloknye gune tangga te lah..tp sedap naik eskeleter te bang,..

Mazru Majid berkata...

yasin.

hahahaha..koi setuju kate aok te..mmg pandir la jadinye

Mazru Majid berkata...

dak kecikk..

hahaha mmg nak gelak tgok pic last tu..hahaha

Mazru Majid berkata...

zulkbo.

hahhaa..ye weh..sekadar utk hiburan rodong2 semua je..

Cik SHiN~JU berkata...

salam...tang freezer tu yg nyampoh tgk...msti umoh bujang punye tu..;p
yg pic pulau tu, nmpok jer dkt kot..pasai gambo tu dr atas...tp mcm cemomoi kata, nape deme x parking bot kat bakang umoh jer yek?

ezam berkata...

there's no ugly people.

only lazy people.

ehehhe....

p.s;tak caya tengok susan boyle skrg!

pakcik kordi berkata...

baallee!!pemalas nok mmpuh!!!kakakahH!!!

mohd hamidi wahid berkata...

agoknya tangga tu tinggi sangat dak? Sebab tu sanggub berbaris naik eskeleter

Mimie.Candy Cane berkata...

WAHHH...UNTA PADANG PASIR PUN TAKDE MALAS MACAM NI DAAAA...

:: hayati :: berkata...

kete tu accident kot aok.......huhu

tang eskelator tu ramai yg sakit lutut agoknyer.....huhu

yg peti ais tu time krismas la tuu.....hehe

pagor te ntoh da kena roboh agoknyer...huhu

yg pulau te mungkin dia bru lps beli barang kt pasar agoknyer...jd angkut ler guna kete.....ye dok???

ander jer jwbnyer yer.....maroh ler aok kt koi agoknyer.......huhu

Hashim Zabidi berkata...

cucu kawan bila naik eskelator, mau lah tiga empat kali turun naik, puas kawan menunggu. Emok ayohnya dah lepas kemana, entah. Kawanlah dengan cucu kawan...

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, bala aok peti sejuk tu, gone gaya nok ngambik cekelat ket dalamnya tu..

iqbal9w2mrq berkata...

dh malas nak wat cmne.. ehheh.. kite pown kdg2 2 mls jgk.. heheh

Mazru Majid berkata...

cik shinju.
mm..mungkin gak nampok je dekat...rupenye jauh giler..tp xde la jauh sgt kot..kalo dia parking blkang umah tu gaung tunggi sgt kot..tah la...heheh

ezam,
hehehe ok..


kordie..
hahaha..ye la aok..

Mazru Majid berkata...

mohd hamidi wahid,
mungkin gek bang..mane la tau kalo tangge tu terlampau tunggi hinggekan berpeluh lah nak nyampai ke atas..


mimie..
hahahaha..mmg tahap gaban nih

hayati,
dok tak marah lalu..bagus la think positipli..mungn benor ape yg aok ckap tu kan..eh mane tau ni?

Mazru Majid berkata...

Pak Hashim,

ye la weh kalo anok2 koi pun gitu jugek..suke sgt dia naik tangga gerak te..

Mazru Majid berkata...

lipislady,
haha tu la koi pun pening nengoknye..kena bakor dgn api dulu agok koi..


iqbal..
hehehe..ye la..tak leh nak ckp org je kan...hehehehe

Miecyber @ Sudu berkata...

kakakaka.. kelakor belaka gambor tu...

hai berkata...

koi mmg mals basuh kete..gamoknya setahun tak sampai 10 kali membasuhnya,ketnya dok la sampai gitu!!

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Uhhhhh pemaleh btul lah.... edok lak ngan care camtu... eden malas bangun pagi... walau apo pun eden tetap gi kojo... cuma nak start kejo tu yang payah sikit... tak po den akan berubah sedikit demi sedikit...Insya Allah

Jejaka Desa berkata...

Macam ni punye orang pun ande ke...

Pacifist berkata...

lain padang lain belalang, lain orang lain ragam...time kaseh banyok kongsi info,bior otok kite keje dan menafsir ape di dpn kite

Mazru Majid berkata...

jejaka desa..
ander bang..macam2 ade

pacifist,
sama sama kite mentafsir yg disepan

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini