LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 April 2010

Pengalaman bertemu org zaman batu.

Bukan senang nak jumpe org paleolitik(betul ejaan tu?) zaman sekarang..tp koi dapat jugek bertemu geng ni,
mereka2 ini pernah menghuni KL satu masa dahulu..
 
Sape tau gambo ni kat mane? kalo geng otai mesti tau kan?



**koi yg berbaju putih dan cute di situ..di sebalah koi baju belang adik koi maza,manakala berdiri sebelah kiri tu Pak sedara koi Alim dan yg duduk tu my mother.

27 ulasan:

Pacifist berkata...

salam EnMazru.
takut gok kwn tengok muke deme ni.mcm kanibal je...nasib baik patung,kalau tidok kwn rase aok pun lari tok pijok tanoh.kwn ni tok cukup otai lagi.mmg tok tahu kat mane aok bergambo tu

Jejaka Desa berkata...

Tak terjumpe dek koi tempat nye weh.Dulu jalan tak merate macam sekarang ni...

Mazru Majid berkata...

pacifist,

hahha patung je tu weh...aok me pernah dgr MIMALAND?..situ la..tp da tutup kalo x silap koi..

Mazru Majid berkata...

jejaka desa,

hehehe MIMALAND bang...tmpt tu da tutup

ashrafi berkata...

perghh.. nostalgia betul gambar.. tambah lagi bila tempat tu dah takde kan..

hai berkata...

betul ke kat mimaland..koi selalu gak pegi dulu...tapi rasanya x penah jumpa pun org batu ni...ke x perasan ..mgkn sebab koi sokmo main kat area tasik tu je kot!

Nerzhul berkata...

ingatke orang betoi tadi. moleknye aok pakai cawat cam diorang. baru real. hahaha

akuanakpahang berkata...

Kalau jumpe tengoh malam bute lari x cukup bumi nei hehehe...

CekWa berkata...

tak mengigo ke memalam bergambor dgn org batu te mazru? menakutkan,,

pakcik kordi berkata...

aok naik mesin mase back to the future eh!hahaha...

*Dak kecikkk* berkata...

sekarang ada lagi tak org batu?hehehe

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

wooo mmg otai macam dalam citer back to futures plak dapat jumpa orang batu tu ye.... yang mana satu awok ye... kira bertuah nya badan jumpa orang batu yang dah pupus ni ye...

ape pesanan terakhir sepeninggalan awok jumpa dia ....

el berkata...

fuhyoooooooo kagum kagum kagum
congrat2 anda telah berjaya bergambar dgn org2 poleo itu..ni sure mtk tulun ngan doremon kan kan kan hehehe

amboiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiiiiiyuuuutttnye die :)

cemomoi berkata...

eh camana bule jumpa ni

Kuchiki Baim berkata...

huhuhu..aok ni cam takut jer tengok kmere..tegok jer...supe nyanyi lgu negaraku...hehehe

relevan berkata...

Dalam Gua Kota Gelanggi ke ni Mazru?..

Cikgu Jang .. berkata...

org tu makan batu ke? sebab zaman batu..

:: hayati :: berkata...

org batu sebeloh aok te pandang aok ler......toh2 dia nk mkn aok mazru.............heheh

p/s: dpt gak nengok muka aok time kecik......nk nengok aok time baby leh?....huhu

Mazru Majid berkata...

ashrafi,
insyallah bro..

hai,
ha ah kat mimaland,kalo akok perasan area banyok patung raksakse tu la..


nerzhul,
hahahha baler aok...

Mazru Majid berkata...

yassin,
hahha mmg seram weh kalo tening aroh mata dia lama2..hehehe


cekwa,
seingat koi dok pulok,suke sgt ati mase tu

pakcik,
hahhaa gitula weh..

Mazru Majid berkata...

dak kecikk,
skrg ade lg..org batu bata..yg duk wat keje kontrak :)

afzainizam,
hahaha..pesanan mrk ialah:jangan amalkan pakai cawat...


el,
ye ke?kiut??is malua rrr...

Mazru Majid berkata...

cemomoi,
deme ni duk area mimaland tu dulu..

kuchiki,
hahahah..tu kira da hebat dapat posing camtu..

relevan.
hahahha baler...

Mazru Majid berkata...

cikgu jang,
hahah..sepatutnye makan nasik,tah la kalo perut keras bole makan batu pulok.

hayati,
ye ke?hehe bolehh ape saloh nye...

zulkbo berkata...

salam mazru..
woitt..mana datang nya ter?
patung ke?menakutkan lah koi tengok
kalau malam mau larikkkk...he he

al-mankaraqi berkata...

i like this......

Miecyber berkata...

Menarik gambor ter...

Mazru Majid berkata...

zulkbo,
aok ingat MIMALAND?kome bergambo kat c2 la

usop,
tenkiu...

mie,
tq

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini