LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

1 April 2010

Sawa.

ULOR BESAR!


**sumber: google images. 

-scheduled post..-

32 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

eiyh...besornye....ngeri tol..

zulkbo berkata...

salam mazru..
mengucap panjang koi
kat mesia ni ke>?
spesis anaconda nie

Nerzhul berkata...

palih besornye...

h a n i e berkata...

*pitam*

akuanakpahang berkata...

Setakat aok, kawan,.zul, en syed diam aje duk dalam tu huhuhu....

endiem berkata...

bapak besar ular tu, kalau sakat dua ekor kambing.. sedey je.

Hashim Zabidi berkata...

Ambik ular tu masakan dapatkan minyaknya. Orang kata minyak ular banyak khasiatnya.

Mr PenyuBiru berkata...

besornya..sampai terlebih saiz blog ni.hehe

kelompen berkata...

mazru..
juai bagus tuh,,
kulit ada rega..

piewahid berkata...

besor lagi 'ulor' koi... hehehehe!

annfrendly berkata...

terkejut.. tapi kesian lah ular tu..
sedih pulak tgk ular tu kena bunuh :(

Kunang-Kunang berkata...

Salam mazru,

Eh besornya ulor. Dalam hutan pahang ke tu.

Jejaka Desa berkata...

Tngok ke gaye nye.Kerbo pun boleh dia telan ni....

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam takzim dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
uhhhhh spesis sawa jenis apo bondo tu beso benor..... macam anaconda plak....

uhhhhhh ngerinya kalau lembu sekor pun celah gigi dia tu.....

foooooyohhh siap pakai jengkaut lah... dahsyat beb

Cik SHiN~JU berkata...

salam...
ulor tu mkn ternakan org ker?
nape la gi bunuh dia..
anto kat zoo pun xpe..tp kompem mahal bajet mkanan bulan2 tuh...

Mazru Majid berkata...

mimie.
besor kan?? mmg makan org nih..

Zulkbo,
wallhu a'lam...gaye suasana kat mesia..gaye ulor sawa

Nerzhul
ha ah weh..bapok

Mazru Majid berkata...

hanie,
*pengsan*

yasin,
hehehe..molek je berbaris kite baring dlm perut ulor te

endiem,
lembu pun jalan te

Mazru Majid berkata...

pak hashim.
Ye ke?..hmm dulu2 pernah jugek kena urut dgn minayk ulor..tp tak tahan la bau minyak te mmg busuk..mmg mujarab la...


penyubiru,
hahaha..ape boleh buat scheduled post!hehe

kelompen,
kala besor sgt cina xmo beli..daging da liat.

Mazru Majid berkata...

piewahid,
hahahah bior betui aok!..hahaha

annfrendly,
patut dia tangkap je kan ulor tu..:( sedih gak la

kunang2..
salam..tak tau je kat mane sumber gambo tu diambil..macam kat malaysia kan>

Mazru Majid berkata...

jejaka desa,
ha ah weh..ni jenis makuh je..mende je lalu depan dia ngap terus..

afzainizam.
salam sahabat..

mmg dasyat ler sbb jarang kite boleh jumpe ulor sawa saiz nih,mungkin antara yg terbeso didunia dah ni agoknye.

Mazru Majid berkata...

cik shinju,

ye salam..

tak tau menahu betui kenape ulor te boleh kena bunuh..mungkin la dia makan ternakan org agaknye,,

mmg patutnye gitu lah simpan kat zoo..boleh tarik pelancong dtg tengok ulor terbesar didunia ye tak?

relevan berkata...

Baler yak..bapok besonya..ini kalu telan lembu mau 6 ekor,.muat je ni..

Miecyber @ Sudu berkata...

Huyoo...beso betull....

ashrafi berkata...

ulo ke naga tuh... iskkk..

hai berkata...

besonya cam citer anaconda tu ek...ni kalo buat gulai kawah, dapat berapa kawah gamoknya!!

cemomoi berkata...

koi pnoh tengok gambo ni deme kata kat maran ye ke idok tau le... napa dorang bunuh kalo dok bule lawan dengan ulo kat indon hok deme kata terbeso di dunia

Azie berkata...

popalih bpok beso nye weh..

:: hayati :: berkata...

da mengancam penduduk agokny ulor te kn aok???...

pakcik kordi berkata...

gile aok..bapok besonye!!!

Mazru Majid berkata...

relevan,
ye la weh..

miecyber..
mmg bapok ulor nih!

hai,
lepas la nak buat kenduri doa selamat kaala sedang tu!haha

Mazru Majid berkata...

cemomoi.
ye ke kat maran?mungkin gek dak? kalo kite tengok keadaan muke bumi nye te macam kt mesia

azie,
ha ah weh..bapok segala ulor la nih!hehehe

hayati,
mungkin jugek te..sbb tu la terpakse dibunuh

kordie,
mmg gile weh..kalo jumpe mau berguling la kena lilit..

*Dak kecikkk* berkata...

waduhhh,geli nya..
law la jpe kat depan mata camne lah.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini