LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

8 Disember 2009

Argghhh!

Kesilapan yg aneh telah melanda! ..

Kononnye nak tuko templates kasi ranggi,ape yg terjadi ialah koi terdelete semua bloglist yg selama ni koi follow..terpakselah koi cari satu persatu.Sememangnye kegampangan betui lah.templates pun tak jadi...susah ah!



 

 




*mana yg blog list nye takde dalam senarai tu nt koi akan kutip semule....argghhh!

22 ulasan:

al-mankaraqi berkata...

cian awok .........hahahahahahahaha............ posting ni lawok betol ........... keras tali perot koi ............. hahahaha

Mazru Majid berkata...

usop,
aok sukakan koi yek..jage aok

Redz da Tsar berkata...

hahahaha....

Kesian aok...

Sabor-sabor~

Mazru Majid berkata...

redz
koi sabo la nih...

Fadh berkata...

tue laa berlagok lg...padan ke muke hahaha

YASSIN berkata...

Gampang tu mudoh kata org Indon..makanya bisa ajeh Pak hehehehe

Sharinginfoz berkata...

rasanya boleh undelete kanblog..

kalau free isi le survey.. thanks...

http://sharinginfoz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

hai berkata...

hehehe...tu la pasal blog koi cam ketinggalan zaman je..sebabnya koi x berani n memang x reti ngat....

endiem berkata...

kesian, sabor lah yek.

Mazru Majid berkata...

fadh,
koi mana ade berlagoknye..

yassin,
ha ah...hehehe

sharinginfoz,
owh ye ke?..insyallah nt aku survey,thanks

kak hai,
koi paham maksud aok te

endiem,
hmmmm

Webmaster@Echam berkata...

Takpe... nanti aok carilah balik.

marwan berkata...

hahaha.. tu la akibat tidak mem`backup`kan file...

pakcik kordi berkata...

kah kah kah!!gamp***!hahahahah...

eeeda berkata...

Tu le... nak cantik rupanya telah menyusahkan diri sendiri...
Tapi kalau tak cuba mana nak tahu kan....

Cikgu Jang .. berkata...

moral nya...toksoh nyusohkan diri....guna je benda yg ande...cam koi ni...hah...

Mazru Majid berkata...

echam..
tengah kutip se se ni

marwan,
hehehe..silap..

kordi,
gelak la kordi satu ari kena ke aok pulok...kekekekke

eeeeda,
betul la tu,tak cuba kite tak tau..dah kena baru tau..

cikgu jang,
hmm..ye la kala gitu kabo dek aok cikgu

Maza berkata...

Third Party Templates biasanya, memang dia akan remove widget/gadget yang sedia ada.

Biasa ada warning dulu, awok dok perasan ke ape?

el berkata...

kahhh berdekah..pdn muke lu
cam terer sgt pung...
hiksssss

Mazru Majid berkata...

maza,
hehe sebenarnye koi buat silap masa nak save code html tu..kekeke

el,
mmg padan la ngan muke gua..

abu muaz berkata...

tak apa , tak apa.

Mazru Majid berkata...

abu muaz,
hehehe..

relevan berkata...

Tak per Mazru..jangan putus asa..cuba lagi dan lagi..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini