LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

18 Julai 2010

Cerite malam minggu :)

Salam..
Koi heran dar mana datangnye pop up yg tak diundang ni?kalo aokme perasan,tiap kali aokme ke blog koi,akan ade sat window yg tak berkenaan akan turut sama menyibuk nak numpang sekaki..cotntohnye seperti gambo di bawoh te..

iklan tak di undang
Koi rase mesti ade rakan blogger yg boleh membantu koi menyelesaikan masalah di atas..terima kasih :).

**Di Kesempatan ini koi mengundang mana-mana rakan yg ber FACEBOOK utk menjadi ahli group kelolaan koi dan rakan2 di Bera ini,muge dengan kehadiran korang akan menmboh lagi keceriaan group kome dan sudah tentu akan menambah jumlah keahlian yg sedia ade..JOM!

http://www.facebook.com/group.php?gid=110633175641875
Klik link bawah gambo tu utk terus ke group Koi anak Bera :)
-korang boleh promo link blog korang disini
-boleh jumpe kawan2 baru
-dll......Jumpe disane!

4 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

koi pun ada masalah macam ni.harap2 ada sape2 yg boleh tolong selesaikan masalah koi n encik mazru ni.

mazru,aci ke koi numpang mintak tolong kt blog aok neh? hehehe

akuanakpahang berkata...

Salam rodong bender yang aok maksud itu mesti ada links dia jadi.. kawan tak syok lagi mesti ada salah satu drpnya.. cerlah aok copy dulu lepas try padam mana yg tidak berkenaan yg tidak dtgnya drp Google. Mmg hamun kuar bender gitu... tu blm boleh kuar hok yang main kopek mmg haru hehehe...

el berkata...

gua pun alami yg sama tp kuo benda yg bukan2..kahkahkahh

CekWa berkata...

mcm2 hal la pulak berlaku yak.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini