LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

6 Julai 2010

Bagaimana menguji kesabaran pihak berkuasa tempatan anda.

Salam rodong..koi rase ni sambungan dari entry INI atau ITU.

Koi rase nak merepek lagi lah..boleh dak?boleh la yak....kui kui kui.

  1. Mara ke pejabat mereka dgn hanya memakai seluar dalam berwarna pink.
  2. Mengibas-ngibas kepala D.O dgn kain buruk sambil aokme bebel mengatakan kelumumur yang terlalu banyak.
  3. Memarahi penguatkuasa kerana tidak menyaman aokme ketika sengaja parking kereta atas koridor pejabat mereka.
  4. Melambung-lambungkan tangan ke udara ketika berada di dalam pejabat penguatkuasa utk menjelaskan saman parking.
  5. Menyamar sebagai pembantu rumoh (amah) dan berkeras ingin memohon mykad di pejabat pendaftaran.
  6. Ketika bergambar utk mykad aokme,aokme berkeras lagi utk mengambil gambor dari tepi dengan tangan menunjukkan isyarat seperti menembak dengan senyuman sinis.
  7. Ketika memohon borang permohonan menjaja di pasar ramadhan,buat lawak bodo seperti"koi nak jual biawak panggang ni!! boleh tak??" kemudian aokme beredar dgn wajah series.
  8. Senyum dan depangkan tangan aokme sambil berlari anak ketika berhadapan dengan tuan D.O  seolah-olah ingin memeluk beliau sebagaimana cerite2 hidustan
  9. Sengaja mematikan enjin kereta dan mencampakkan kunci kereta ke dalam semak ketika berhenti di satu roadblock polis dengan harapan mereka menolak kereta aokme ke bahu jalan.
  10. Menghulurkan borang permohonan aokme yg sengaja aokme letakkan dalam envolope kepada pegawai bertugas melalui bawah meja ketika pihak SPRM sedang melakukan spot check di pejabat itu.
**hmm....melampo nih,kalo ade pihak berkuase yg membacenye koi mintak maaf la,pedooh je ni...hehehe

APA YG TERJADI SEKIRENYE KOI TRANSLATE ENTRY INI MELALUI APLIKASI DALAM GOOGLE CHROME NI??HAHAH KELAKOR JUGE WEH!!

Greetings friend .. koi ni rase connection from entry THIS or THAT.
Koi rase merepek son again is not allowed ..? May He kui kui kui .... yak.

  1. Mara into their official use only with cellular in pink.
  2. DO wagging his head with rags while aokme kelumumur Bebel said that too much.
  3. Kerana penguatkuasa menyaman not scold aokme when deliberately parking on the corridor train their officials.
  4. Soar-lambungkan hands into the air when in penguatkuasa officials to explain the parking summons.
  5. Posing as a maid Rumoh (maid) and insisted on pleading MyKad registration officials.
  6. As illustrated for MyKad aokme, aokme insisted again for taking gambor from the edge of the hand shows signs such as shooting with a cynical smile.
  7. When the petition pleaded Borang vend in the market for Ramadan, make the jokes are guy like "koi ni sonny selling roasted lizard! Should not??" then aokme outstanding facial series.
  8. Smiles and depangkan aokme hand as he ran a child when confronted with a host of DO seems to want to hug him as cerite2 hindustan
  9. Deliberately turned off the train and throw the key enjin train into a bush when stopped at a roadblock policy with the hope that they refuse carriage aokme onto the shoulder.
  10. Borang Menghulurkan petition aokme aokme who accidentally put in charge of envolope to employees through the bottom of the table when the SPRM are doing spot checks on the official.
** Melampo hmm .... ya, if ade parties who membacenye koi berkuase mintak sorry la, pedooh je ni ... hehehe

11 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Salam...hehehe
koi mmg suke baca translate gugel tu...klakor...

cemomoi berkata...

layan seblom sepak mula... aa brapa jam lagik nih

zulkbo berkata...

salam..
balerrr..
mau kena balai
pas tu..hu hu

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh kalau gi translation jadi cam tu plak kalau baca klakar plak... orang putih tak paham ape pun kalau baca translation cam tu....

mehhhh tengok bola ni ye... mau gamat bola kali ni

CekWa berkata...

ada-ada jerrr ya!

hai berkata...

sesilap kang dianto ke tg.rambutan....goner???

relevan berkata...

Gini rupa bila di translate kan yak..

NICK IRFAN berkata...

klu buat mcm ni kt polis sah ena tembak? atau dihantar ke tangjung rambutan... ape2pun entry ni mmg klakar! hahaha

piewahid berkata...

hehehe...
koi xreti nok komen sbb gelok byk sgt!

pakcik kordi berkata...

kakakah!aok nk kena ketis tang peha ke mazruuu/!!!

Webmaster@Echam berkata...

Koi nok ketis betis dia.... hahhahaha

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini