LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

6 Julai 2010

Ketagih ke manga!

Salam..hari ni koi nak cerite hobi baru koi,aihh memang da ketagih da nih.Bermula dari saje nak cuba-cuba akhirnye dah melekat,korang nak tau ke ape hobi koi te?jeng jeng jeng!!

YE...ini lah hobi baru koi,iaitu membaca manga seperti naruto.


Ni satu lagi citer yg koi follow,BLEACH..da jadi penagih tegar manga da koi sekarang,kena masuk pusat pemulihan ke?

Yg best bila baca manga ni ialah moral dari cerite-cerite tu,seperti jangan berputus asa,semangat pertahankan persahabatan,sifat tolong menolong dan banyok lagi..

Kalo korang nak test baca manga sile ke link bawoh tu ye.Page ni mmg koi suke sbb takde la berat sgt banding dgn page2 lain.


*Germany ngan Sepanyol? mane menang ek?koi nak tagam sejuta ni.hahahha

11 ulasan:

ezam berkata...

naseb baek manga yg ini

bukan majlah mangga yg satu lagi......

Mazru Majid berkata...

ha?? takkan!..dok ler...hhehehe thanks komen

zulkbo berkata...

salam mazru..
koi suka mnagga manis
Australia je..sedakkk wehh!
hu hu..

Nerzhul berkata...

yossha! noroto dah dapat control kyubi. hahahaa

cemomoi berkata...

dan sesekali je layan naruto kat tv

pakcik kordi berkata...

koi suka naruto beb!powerrrrr!!!

akuanakpahang berkata...

Kawan ingta aok dah menjadi pulok tadi kut mengidam sabit ke bender hehehe.. mannga hok biasa tak jgn hak yg luar biasa hehehe.......

Cik SHiNJU berkata...

bgus ape layan manga...

Spain diramal menang tipis..hakhak ;p

CekWa berkata...

membaca amalan mulia mazru walaupun mangga!

el berkata...

perghhhh skit ari nti sure x reti cakap melayu...segan koi nk kwn ngan aok (perlu ke) ngeh3x

relevan berkata...

Ketagih manga?..ngidam ke weh?..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini