LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Jun 2010

Bagaimana menguji kesabaran org ramai

Salam aokme..koi nak merepek ni,kala aokme rase nak bace silakan lah.


BAGAIMANA NAK MENGUJI KESABARAN ORANG RAMAI
  1. Pagi aokme sarapan telur tiga suku 5 biji,lepas te cari peluang utk mengentutkan diri aokme@anda semua dalam lif yg sarat dgn orang.
  2. Menampar kepala orang2 yg aokme temui dgn alasan ade nyamuk di ats kepale mereka.
  3. Pergi beli cili sos sebotol dan hempaskan betul2 di kerumunan org ramai yg memakai selipar jepun.
  4. Memasang wiper kereta rodong/rakan yg menumpangkan aokme pergi kerja dgn alasan utk memastikan wiper tersebut betul2 berfungsi dgn baik walaupun hari panas terik.
  5. Mencangkung di tengah2 jalan raya.
  6. MENGGUNAKAN CAPS LOCK SETIAP KALI CHATTING.
  7. langsung tidak menggunakan huruf besar tanda koma atau pun noktah ketika update entry blog aokme.
  8. Pergi ke stesen minyak kemudian isi minyak sebanyak rm1 shj.
  9. Naik motor dgn perlahan dan memandu secara zig-zag diats jalanraya yg sibuk dgn org yg balik dari kerja.
  10. Memasang lampu tiggi(high beam) setiap kali ada kereta di hadapan,tidak kiralah kereta itu dipandu oleh ketua trafik cawangan Temerloh,pastikan aokme mengekorinye kereta itu sehingga ia benar2 berhenti.
  11. Order air teh tarik dan minum setengah gelas kemudian aokme bertekak dgn pembuat air mengatakan aokme order air milo.
  12. Ambil stapler kemudian staple kan semua surat khabar di kedai buku dgn wajah ceria.
  13. Berkata begini dengan semua org yg aokme temui : "Aok nak tau tak??" mrk akan jawab"ape dia?" aok jawab"takpe lah!!" kemudian aok beredar dgn wajah selambe.
  14. Sambil org ramai melihat siaran langsung bolasepak piala dunia akhir,aokme ambik remote tv te pastu aokme ejas kaler pemain nye jd hijau dan warna rumput jd meroh dgn alasan aokme suke tengok keadaan begitu.
  15. Sambil tgok siaran langsung world cup di kedai makan,aokme terbalikkan meja makan di kedai yg aokme ngeteh te setiap kali mana2 pasukan bolasepak yg sedang bermain gagal menjaringkan gol!
  16. Jangan berjalan,sebaliknye aokme lakukan skipping sambil bersiul-siul ketika membeli ikan di pasor atau membeli belah bersama keluarge.
  17. Tanyekan jantina setiap orang yg aokme jumpe
  18. Berdiri di tepi jalanraya kemudian buat aksi seperti mahu melastik kereta yg lalu.
  19. Menyanyi dgn kuat ketika sedang tengok wayang.
  20. Sengaja merenjis-renjiskan tangan yg baru aokme basuh dihadapan orang yg sedang makan.
  21. Kentut di khalayak ramai dan dgn muka tak bersalah menudingkan jari kpd org lain sambil menutup hidung.
  22. Pergi ke kaunter bank dan keluarkan semua wang dari akaun aokme,kemudian masukkan kembali kedalam akaun aokme setelah mengire wang itu dgn alasan utk memastikan duit aokme semuanye di situ.(Lakukan semuanye di kaunter bank itu ye)
  23. Sengaja mandi manda sambil menyanyi dgn girang di sebuah tandas awam yg mana ramai sangat orang sedang menunggu giliran utk menggunakan tandas.
  24. Mengambil gambo setiap orang yg aokme jumpe dgn alasan utk dimuatkan dalam sebuah website lucah.
  25. Memandu dgn perlahan sekali di laluan memotong di sebuah highway time orang nak balik cuti raya.

**segala akibat dari perbuatan di atas adalah diluar tanggungjawab penulis. =)

25 ulasan:

Lala Lulu berkata...

paling like no 13 .
huhu

Mazru Majid berkata...

lalalulu

hehe thanks aok!

zulkbo berkata...

salam mazru..
ni bukan menguji
ni carik penyakit
silap kena pelangkung
keh keh keh..
lawok ter..

Nerzhul berkata...

ADE HOK KELAKOR. ADE HOK MEMANG NAK KENA TAMPOR. HAHAHAA

Cik SHiN~JU berkata...

muahahaha...lawok giler...
koi cadangkan aok buat dulu semer tu ikut turutan...pasti buat n3 ttg maklumbalas yg aok tima... :p


Spain menang wei...pheewwwiiittt...

pakcik kordi berkata...

kakakakah!!warghh!!!gaya gampitttt!!


kelakor nak mampus!!!kakakah!!

nk kena aok ni....hahahaha.....

LIPISLADY berkata...

Sallam, kala buat hok no9 tu rasa keh, itulah last bawok moto, pas tu orang hangkut kebatu 2 puloklah...

cemomoi berkata...

koi tengoh makan pissang tatkala membaca n3 oak, tak tau pulok kalu makan pisang mboh kentut

koi slalu bayangkan kalu buat-buat meroyan dalam lif gone gayenya orang kat dalam tu yerk

Mazru Majid berkata...

zulkbo,
hahahha mmg kena la kalo org awam te x sabor

Mazru Majid berkata...

nerzhul,

hahahha bukan setakat penampor aok,terajang semua dapat.

Mazru Majid berkata...

shinju,

hehehe,takpe la aok,...koi bior x buat xpe mende te semua

Mazru Majid berkata...

kordie,

hehehe kakakaka waka waka

Mazru Majid berkata...

lipislady,

hehe mmg arwah la,tu la kena jenis stuntman jugek

Mazru Majid berkata...

chemomoi,

hahahah gone leh terkentut te aok..hahaha

kala buat2 meroyan dlm lif ramai yg standby nak tangkap dan pegang kite

relevan berkata...

Hilang sabar weh..!

Jejaka Desa berkata...

Minto penerajang namenye kala dah gitu...

el berkata...

wakakakak giler tul nak wat tu
mau masok metro
muahahahaha
aok buat yg mn?

~DaK KeCiK~ berkata...

Fuhhhh,juling mata nak membaca senarai2 ni..huhu

~DaK KeCiK~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mazru Majid berkata...

relevan..

hehehe..mmg nak kena!

Mazru Majid berkata...

jejaka,

kha kha kha...<---suke jahat!

Mazru Majid berkata...

el,

aku belum pernah buat satu pun lg,mane nak tau kalo rs nak penampor free sok aku buat ler.. huhu

Mazru Majid berkata...

dak kecikk..

heheh takpe jgn buta!

CekWa berkata...

kes naya kalau buat gni mazru!!! tak payah lah...

Mazru Majid berkata...

cekwa..
kah kah kah

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini