LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Mei 2010

Sokmo Jumpe Relevan Sokmo!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,Koi berjumpe lg dgn saudare Relevan Sokmo, kak roziah dan anak deme(lupe gek nak tanye nama).Kali ni perjumpaannye berlangsung di Kerayong,betul2 kat Restoran Anjung Sri berdepan dgn datran Kejat tu dan berhampiran pulok dgn perpustakaan awam Bera.Kakakakkaa.

Yg bestnye kali nih koi ditemani dek rodong blogger tersohor si almankaraQi nih,ade ke patut relevan talipon ke dia ptg td dia mereloh aje...hehehe.
Adik2 koi pun ander datang jugek,semate2 nak bertemu dgn blogger Relevan nih..maklum la org feyymess weh!

Koi da dapat tau ttg kehadiran relevan ke daerah koi dari minggu lepas lg..jadi koi awal2 dah merancang nak buat roadblock sebelum dia balik ke Jerantut.

Ambik gambo dlm blog al mankaraQi..tak mintak pun dgn dia,pakai save je!
~terlanjur relevan dan kak roziah dah sampai ke Kerayong,koi tak lepaskan peluang utk berjumpe,gitu jugek dgn rodong2 lain,mengkala ade yg lalu di Kerayong jgn lupe tinggalkan notis kat koi..alang2 dah berodong bior la kite sampai bertemu...koi tgh planning nak ke kuala Lipis nih,nak berjumpe dgn Blogger Titik bukan Noktah.InsyaAllah..

14 ulasan:

al-mankaraqi berkata...

wei mazru, saper hak hensem sangat sebeloh kanan awok ter?..........kakakakaka.......

Mazru Majid berkata...

usop,
..ntah budok mane2 te,sedang elok je nak ambik gambo dia pun nyelit la kat situ...hahhahaha

al-mankaraqi berkata...

hehehehe.............hensem betol yak......payoh nok jumper hak hensem ngat gitu sari dua ni.........solo lagi ke tu? kakakakaka

Mazru Majid berkata...

usop..

hahahaha ha ah weh mmg hensem yg amat sangat lah,budok ni anok org pakistan atau hindustan ni dak?

ade ala2 khan sikit2.

al-mankaraqi berkata...

kakakaka.............koi nampok macam budok amerika jer.........

zulkbo berkata...

salam..
memang meriah gini
elok la

ashrafi berkata...

salaam...

apa khabar bro?

Cik Shinju berkata...

Salam...
bestnyer aok dpt jumpe kwn2 blogger..sape admin anak pahang blogger yek? ape kata suh dia buat gathering utk semer blogger pahang raya nt...

akuanakpahang berkata...

Salam berlake..
Kawan pun nak juge jumpe aok me tu
popalit lawa-lawa berlake deme yeek.

Mimie.Candy Cane berkata...

bestnye leh jumpe pakcik relevan....

cemomoi berkata...

heh dah bole buat union nih

relevan berkata...

Popaleh! hensem hensem belaka yerk..hehe! Tak per lah en Yassin nanti kita berdua boleh jumpa..lama dah tak ngetea sama nih..

Uiks mimmie? nak jumpa Pakcik..boleh3 jumpa kat Kuala Kemaman..

Nerzhul berkata...

ni semua orang feymes ni. sedak la aokme.hehehe

Miecyber berkata...

Sedapnyer aokme mengetea...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini