LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

1 Mei 2010

Ayah dan Ibu

Assalamulalaikum...

Terjumpe ni kat youtube..rase nak kongsikan ler.



Maaf,tidak berniat nak membuat mana2 pihak bersedih..sekadar peringatan kepada diri koi sendiri dan kengkawan..
Mane yg masih mempunyai keduanye,peluklah mrk setiap hari dgn kasih dan syg seikhlas hati,dan pada yg telah pergi kita selalulah sedekahkan al Fatihah ....

Sayangilah mereka..di sini mau pun di sana.


**Koi sibuk sekarang nih...maaf lah tak dapat nak jenguk blog rodong2,nak balas komen pun x sempat,mungkin kena setting mase siap2..tak leh dah buat gaye sblm nih.

11 ulasan:

jane berkata...

>>______<<

akan jaga abah
dia satu2 yg kite ade pcik ;)

piewahid berkata...

t kasih rodong bkongsi ssuatu yg bharga.
sibuk yak, gonekn..
xpe, utamakan yg penting dulu :)

Cikgu Jang .. berkata...

sedihnya hanya seketika je tu...bagi yg kurang perasaan...

akuanakpahang berkata...

Salam rodong busy ngat aok yek bawok rehat jgn bergulut ngat.

Ayah dan ibu itulah permulaan kami
tanpa ayah dan ibu masakan kita dpt melihat bulan dan matahari.

al-mankaraqi berkata...

salam ziarah!

I like.......

:: hayati :: berkata...

time kasih aok sbb ingtkn koi yg slalu lupe.........

ezam berkata...

selalunya taim program je camni....

seminggu dua pehtu dh pudar...

kena istiqamah kite semua ni..

tapi walo apapon saya sayang emak+abah saya


hehehehehe

zumiela7 berkata...

tsentuhla plak rase...

Mazru Majid berkata...

Mekasih rodong2...

akuvision berkata...

hargai orang tua selagi mereka ada

Mazru Majid berkata...

aku vision.

ye betul..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini