LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 April 2010

Menjawab tag cik shinju dan pacifist

Terima kasih pada rodong2 yg menge TAG koi...so koi cube la settle kan yak.



1st step -> Go to your photo files,select the 3rd photo folder.
2nd step -> select the 3rd photo in that folder.
3rd step -> Post that photo along with the story behind it.


Ok mandangkan step pertama tu koi dapati nak terkena dgn folder keluarge koi..so inilah resultnye.

 Nur Zulaikha dan Muhammad Nur Zulkarnain,ni la anok2 koi weh..comey kan?

Gambo ni koi amik mase koi balik ke umoh mok mertua koi kt Raub,mase ni anok koi yg lelaki tu baru je reti merangkak,sekarang ni tgh lasok berlari aje keje nye.

Ok siap dah..dengan bangganye koi menge TAG 3 lagi rakan!

DAK KECIKK

ASHRAFI

WAN HAZEL

Ini adalah 3 blog yg koi baru jumpe bebaru ni..

mane yg tak di tag jgn bimbang,sbb koi ade 2 lg tag menunggu selepas nih...hehehe.

15 ulasan:

piewahid berkata...

salam sahabat,
weh, comei gambo anok2 aok. moga besor nnti mjadi insan soleh solehah...:)

ezam berkata...

comeyl!!!!

akuanakpahang berkata...

Salam rodong...Semoga ceria juga hendaknya.

relevan berkata...

Wey..kene juga aok yak..letok gambo anak je yak..

:: hayati :: berkata...

tkut gak koi kalu2 koi kena tag lps ni.....huhu

Mazru Majid berkata...

pie wahid,
time kasih..amin

Mazru Majid berkata...

ezam,
tenkiu

Mazru Majid berkata...

yasin,
mekasih weh..pg sok koi ngeteh di jerantut

Mazru Majid berkata...

relevan,
jadilah weh...janji ade gambo

Mazru Majid berkata...

hayati,

hahaha,aok kabo giitu pulok..mmg koi tag la aok...hehehe

zulkbo berkata...

salam mazru..
aok pun kena?
double lagi..
he he

Mazru Majid berkata...

bang Zul,

ha ah. weh..hehee

Cik Shinju berkata...

Salam...
Comey popalih anok dia yek...
koi pun ade lg tag yg belum dijawab..huhuhu...

Mazru Majid berkata...

shinju..

hehehe xpe buat satu2 aok...

tq

Pacifist berkata...

salam En Mazru
time kasih la awok sudi menjawab tag tu.leh kite lebih mengenali antara 1 sama lain.comel anok aok erk,kwn insya'allah bln 6 ni baru nok dpt sorang..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini