LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

25 April 2010

Part time2..Moh buat duit weh!

Assalamualaikum...

Ape khbor semua rodong2 koi hari ni? semuge semuanye sehat dan ceria sokmo hendoknye..

Kalo aokme ingat,koi pernah wat entry mengenai part time kan?
mane yg belom tgok lg tu klik sini

PART TIME 1st INCOME

Jadi mesti ade antra aokme yg tertanye2 (kalo ade laa) gone gaye perkembangan business nih..ok meh kite perikse..ada untung ka tak da untung bikin ini business affliate dgn HyprobulkSMS.

Koi start buat business ni pada 08-04-2010...buat dgn cara part time..sejam ke setengah jam sehari..
hari pertama koi dah dapat RM124.91 sen 




Hypro Bulk SMS Dalam Selamat Pagi Malaysia RTM 1 pada 3 Februari 2010 Hypernet Resources


 Pengarah2 Hyprobulksms dlm satu temubual di RTM.

 sambung semule kisoh koi td...
'
setelah 9 hari berlalu.........

(tu gambo koi punye EP Wallet) tgok nama yg di highlightkan tu...)
 Sila klik gambo bagi dia besor

Ini pendapatan koi pada 17-04-2010 baru 9 hari join business secara PART TIME ye koi ulang lg sekali PART TIME...iaitu RM1249.64 sen sahaja.


Klik di sini utk terus ke..


Masa terus berlalu...



Sila klik gambo bagi dia besor
 
,Dgn Izin Allah pada 22-04-2010 pendapatan koi dah meningkat kepada RM1,749.55 sen


Pada 23-04-2010,Tiba-tiba koi rase nak keluorkan la ckit duit tu,memandangkan koi pun dah pulang modal..koi withdraw lah sebanyok rm 500..sambil2 belajor menggunakan ep wallet dan memahami ape yg telah 'deduct' tu.

setiap pengeluaran akan di 'deduct' sebanyok rm130 untuk auto maintain,servis caj dan withdrawal bonus DAN teknokrat bonus..

Dengan adenye sistem auto maintain ni pada setiap bulan,kite x payoh la nak beli produk utk maintain..contoh macam DIRCT SELLING,MLM ke DAN YG SEWAKTU DGN NYE tu.. kite kena wajib beli produk utk setiap bulan utk maintain?..tp HYPROBULK menyediakan auto maintain....senang dan koi raase adil la..tak payoh la susoh2 nak kena wajib beli produk setiap bulan.

Dan kini withdrawal koi td tu dlm proses utk ditukor kan pulok ke bentuk chek oleh boss2 HYPROBULK,yela nak tanda tangan lg,bukan satu je cek..malah beribu2 cek yg nak di keluarkan weh,pastu staff diaorg akan depositkan chek tersebut terus ke akaun kite.. :)

EP wallet koi..di sini lah koi nak kuorkan komisyen yg koi dah terima dari Hyprobulksms tu.

 status withdrawal..withdrawal terbaru sekali pd 23-04-10..status nye pulok dlm proses..insyaAllah dlm masa terdekat wang komisyen yg koi kuorkan td akan diBank in terus ke akaun CIMB koi.

Withdraw RM500 - RM130(company,teknokrat,wthdrawal bonus,caj) = RM370 je,takla banyok sgt tapi sape nak bagi weh?

Kalo aokme mmg dah ada akaun di Al Rajhi Bank..dlm masa 4 hari je dah boleh tengok duit dlm akaun.

Kalo kite memang takde akaun Al Rajhi Bank proses pengeluaran akan mengambil masa selama lebih kurang seminggu..biasa lah kalo bank CIMB cthnye,cek dr bank lain akan ambik 3,4 hari baru leh clear(Interbank prosedur)

Aokme ada baca akhbar SINAR HARIAN??sila perhatikan pada tiap2 ari isnin akan ada full page cover mengenai Hyprobulk SMS ni..setiap minggu mesti ade yg berjaya memperoleh pendapatan 4 angka seminggu..koi percaye sbb koi pun bole buat.

Bende ni juge dah ade approval KPDNKK,SSM,PPIM(Persatuan pengguna Islam Malaysia) dan jugek kalo rase x brp yakin lg dgn tu semua boleh tepon Bank Negara lagi.

Ok..ade ke rodong2 koi yg berminat utk buat PART TIME ni?keje dlm sejam ke 30 minit je sehari,dan dapat duit riban2 seminggu...

KALO LA ADE YG RASE2 BERMINAT TU... KOI NAK AOK KONTEK KOI MELALUI :

 HP: 019-9629245(SMS ONLY)
 Email koi : mohd.mazru@gmail.com
 Facebook ADD koi : HERE  Sila PM koi yak...
YM : mazrumajid@yahoo.com

atau terus daftar dan buka akaun aokme sendiri secara PERCUMA di link bawah tu

Ape yg perlu aokme wajib pastikan adalah refferral username yg kat atas sekali  tu mestilah 'mzmMazru'..kemudian isi semua borang tu dgn lengkap dan tekan Register now!
Namun pun begitu akaun tu tetap akan pending selagi aokme tidok melaburkan modal sebanyok rm250,rm500 dan rm1000.

Atau untuk info yg lebih lanjut boleh klik terus ke website:


  Kata-kata seorg jutawan internet termuda di Malaysia ni boleh kite renungkan weh...
"Apa yang kita capai tahun depan, atau lima tahun akan datang, atau sepuluh tahun akan datang adalah berdasarkan pilihan dan keputusan yang kita lakukan hari ini"
-Mr.Irfan Khairi : Jutawan Internet Malaysia-

****Terima kasih rodong2 sumer...camne ok x bissnies ni?mesti aokme nak tau kerja ape yg perlu kite buat kan?,kerje jenis ape?dan sbgnye...koi cadangkan aokme kontek koi dan koi boleh tolong aokme...InsyaAllah boleh dan tak mustahil utk peroleh pendapatan RM5000.00 seminggu.Jangan mikir lama sgt,koi takut esok pikir lg,bulan depan pun pikir lg..last2 tahun depan pun mikir lg...org len dah buat ribu2 kite xde mende ander..ambik peluang yg ade..krn tak semua peluang dtg setiap masa.

Sila bagi bintang..hehe
:)

23 ulasan:

Fariz Kamis berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Mazru Majid berkata...

Fariz

Produk:Sistem hebahan melalui SMS.utk tujuan pengiklanan dll.

Mungkin saudara Farez tidak perasan klip video u tube di atas di mana dua org pengarah itu sedang mempromosikan produk mereka iaitu sistem hebahan melalui SMS di TV1...dan mrk tidak menceritakan sedikit pun ngenai sistem reseller dlm wawancara itu.

jika Hyprobulk ini haram,bagaimana mrk boleh mendapat sijil dari PPIM@ persatuan Pengguna Islam Malaysia.

:)thanks komen

Farizkamis berkata...

Mintak maaf, mungkin saya salah dlm komen td.. cuma saye tak berape bersetuju dengan ramai ahli hyprobulk. mereka lebih mementingkan sistem.. saya selalu mendapat emal dr ahli hyprobulk macam ni..
Join Hyprobulk, keuntungan 100%.. x cerita produk, dah cerita untung.. sebenarnye kalau cara kita promosi kan sistem tanpa menceritakan produk ia nya adalah tidak beretika.. sepatutnya perlu diceritakan kelebihan produk terlebih dahulu baru lah diceritakan kekelebihan menjadi pengedar..
Itu pandangan saya sahaja.. :)
selamat berniaga Mr. Mazru..

Cikgu Jang .. berkata...

benda gini, kalo org yg terawal menyertainye....insyaalah boleh kaye...yg dah kendian2 nih.....tak tahu nak kabor le...mboh ke tak jadinye...

Maza berkata...

Macam biasalah. Ada yang boleh terima, ada yang tidak. Itu perkara biasa. Kalau nak, boleh sertai, kalau taknak, tidak mengapa. Pilihan di tangan anda. you say no, I say next!

Keahlian dalam 15ribu orang je setakat ni. Jadi, masih awal untuk melakukan sesuatu.

Sambilan je. Kerja hakiki macam biasa jalan. Buat kumpul modal untuk niaga lain esok-esok.

Tahniah Bang Mazru. Semoga mendapat kejayaan.

Kuchiki Baim berkata...

kala student leh join x???

al-mankaraqi berkata...

salam ziarah!

Mazru Majid berkata...

Fareez..

Terima kasih ats pandangan saudara,sy hanya mencari rezeki..

itu saja..

:)

Mazru Majid berkata...

cikgu Jang,

hehehe..koi dulu gitu gek cikgu...tp bila kita FAHAM sistem Hyprobulk kite tidak akan sesekali membuat andaian sebegitu lg. :)

Ape yg cikgu maksudkan tu adelah sistem piramid,yaitu siape yg diats dia mendapat keuntungan..tp Hyprobulk bukan sistem piramid.
ianya adalh hasil idea jutawan Muda negara yg memikirkan bagaimanakah mereka dpat mengagihkan kekayaan kpd semua..dgn itu lahirlah hyprobulk.

Insya Allah jika cikgu dah faham,cikgu tak akan buat statement seperti itu. :)

apepun terima kasih.

Mazru Majid berkata...

maza,

Koi dgr aok dah beli laptop baru! fuyooo!! 2 bijik pulok te!

aih jeles amat koi mendengornye weh...

ye kite tak memaksa pun org nak serta busines ni,jika minat silakan jika tidak minat tiada masalah.Kita tak rugi..insyaAllah :)

Thanks bro..moh kite bersama membantu keluarge kite..

Mazru Majid berkata...

kuchiki baim,

kebanyakan ahli hyprobulk adalah dikalangan pelajar2 kolej dan universiti :)

so tiada masalah jika aok berminat nak buat kerje sampingan.

lgpun kerje 1 jam je sehari..sambil FB pun leh kerje..
sambil berblog pun boleh jugak...

sambil2 layan hobi tp duitnye masyuk..best jugek dak?

moh join..

Mazru Majid berkata...

almankaraQi..

salam aok..

hmm aok x minat dak mende2 gini sop?
rugilah aok weh...hehhehe

relevan berkata...

Kome nak juga nih..boleh tahan nampaknya nih..

Miecyber berkata...

Kena cari orang kan program ini kan...takder orang kat bawoh takder bonuslah kan...

zulkbo berkata...

salam..
moga aok kaya sahabat
nanti boleh lah belanja
ngeteh murtabak mengkasar
he he...

pakcik kordi berkata...

deras la gi mekah gini!

Mazru Majid berkata...

relevan,

hehhe kalo aok minat aok kontek la koi..

Mazru Majid berkata...

miecyber,

setakat ni koi TAK PERNAH lg cari org..org cari koi sokmo weh :)

Mazru Majid berkata...

zulkbo,

hehehe insyaAllah..aok ander di Pekan ke bang?

Boleh ape salahnye..rodong2 belake

Mazru Majid berkata...

kordie,

insyaAllah..koi nak anto mak ayoh koi dulu ape2 hal..
:)

:: hayati :: berkata...

koi pn rase cm minat tp koi xphm la aok....lapotop koi xbole dgr ape2.....huhu
n koi da add aok kt ym...nnt bole tany2 aok..bole ker???

Mazru Majid berkata...

Hayati,

kalo da berminat te moh la kite wat sama2..

boleh je aok,cume koi ni online belah malam te la..

bimbang tak selisih dgn aok masa online,koi online aok offline..

gitulah weh...

aok email la koi..

mohd.mazru@gmail.com

kala x pun sms je koi(mmg xde hel)
0199629245

Pacifist berkata...

salam.
moge segale urusan dipermudohkan dlm bisnes.mcm2 pandangan/idea/kritikan kita akan terima.kite anggap je lah sbg cabaran.takdok cabaran takdok motivasi pulok kite.pe pun all the best to u

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini