LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

26 April 2010

Kejutan dalam Sambungan JELMAAN pt 3 !

Assalamualaikum...

Akan ada Kejutan dlm cerite JELMAAN pt 3(Sambungan dari Jelmaan1 dan Jelmaan2) tu nanti..koi harap aokme nantikan kemunculannya tak lama lagi,malam tadi pengambaran dilakukan betul2 di hadapan MDB..

Apekah kejutan nye?? tUNNGGGGUUUUUU............!

Sementara tu mane yg tak sempat tengok JELMAAN Pt2  bole la layan bawoh tu..



Nantikan kemunculan JELMAAN 3 tak lama lg..hehehe.

7 ulasan:

Cik SHiN~JU berkata...

Jgn biarkan diri anda...diselubungi misteriiii.... ;p

akuanakpahang berkata...

Mmg lenuk ngat koi nengok deme me borok...itulah uniknya org pahang kita.

pakcik kordi berkata...

koi tau mde kejutan tersebut!keh3...

zulkbo berkata...

salam..
opocot..
koi tak leh terkejut
rasa cam nak terkentut
he he he..

h a n i e berkata...

err..xmau tengok lah..

hahahha..

Pacifist berkata...

salam kembali.
seronok kwn dengo deme borok.kwn tunngu sambungannya

Mazru Majid berkata...

tunggu ek,nt koi akan upload kan disini...tp lambat lg tu...sbb apit lah director,pelakon,spesel efek,edit mengedit pun sumer dia lah..

kome ni tolong2 je...hehe

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini