LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

10 April 2010

Part time

Assalamualaikum..

Pekabo semua..dah lama koi tak menulis terus macamni,asyik sgt wat entry gambo2 tu..utk sementara waktu ni cukup lah dulu 5 episod,nt bila2 mase koi bole buat lagi...

Sekarang koi sibuk sikit la,maaf la jika ade blog yg tak sempat koi tinggalkan komen balas,mane yg sempat koi terjah je...

Sekarang koi dah mula wat part time di Internet,yelah paling tidok pun dapat bayor bil bokben ni pun dah kira alhamdulillah...hari pertama koi dapat rm124.91 sen..tak sangke weh...ok la dak utk part time di facebook je...

Jika ade rodong yg berminat nak buat duit sambil2 berblog dan berfacebook boleh la kontek koi di email

mohd.mazru@gmail.com 

Koi rase kengkawan yg dah sedia ada blog sendiri mmg boleh buat duit melalui bisnes part time camni,macam kemudahan tambahan la smbil layan hobi..jadi kalo berminat jgn malu segan lah kontek koi melalui emai tu yek..

**ngantuk sgt ni weh..tak sempat nak layan blog rodong2 lain....

21 ulasan:

BELALANG berkata...

wah... header bru.. tmplate bru.. suma da lawa da.. huhuhu

ajrkan bllg cmne nk buat cm blog mazru nieh.. huhu
ermm bllg teringin jugak nk buat bisnes tu.. hehe
cmne ek???
jap g bllg buzz kt email ek =)

el berkata...

wow..sehari dpt seratus lebih...syok abisss...koi pun nak gak weiii..cm mn?
lawo blog aok..suke nengok...clean jerk..x serabut cam blog koi..hehehe..nti bitau koi biz tu eh..huhuhu

piewahid berkata...

amboi rodong dh jadi tokey...:)
molek la.
rse nk tumpang jge. war2kan kan la kat blog...

Mimie.Candy Cane berkata...

ni yang login fb dpt 100 tu ke?

relevan berkata...

Lor,, ajor juge ke kawan ni..kawan nak nerai juga mana tau..

Mazru Majid berkata...

belalang..
info dah koi email kan..tinggal nak ke tak je lah..

hehe senang je la belalang pg ke bloggwer in draft tu..

Mazru Majid berkata...

el,
thanks aok..

el minat gak ke?mende ni kena kuo modal la ckit pastu kena rajin promote gak..

Mazru Majid berkata...

piewahid,'

takde la jd tokei weh,lepas bayo bokben dah la..hehe nt kalo betul da ok koi uar2kan di blog ni9h

Mazru Majid berkata...

mimie,
bukan mimie,ni yg lain..hyprobulk sms..

Mazru Majid berkata...

relevan,

aok minat weh?boleh mende elok buat pe koi nak makan sorang..baik kite untung same2 kan?

cemomoi berkata...

koi nok le juge weh, ate jadik rang kaye sape taknok

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..kalu kaya sok
jangan lupa belanja ngeteh..hu hu

Miecyber berkata...

Cher ajor kome jugok yak...

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

kaye sakan kejap kat FB ko ye... RM 100 wehhh boleh tahan gak ye... jual pisang goreng pun susah nok dapat untung ye...

kira tak sia-sia ngadap kompute ye dapat gak duit dapor kan... aku nak gi terjahlah fB ko ni ape citernya ...

Mazru Majid berkata...

chemomoi,
ye weh?..huhu bukan takat rm 100 lebih sehari..
ade sepupu koi ni buat sampai cicah rm3000 dlm sejam!..

Mazru Majid berkata...

zulkbo,
takde hel weh..moh la join sekali..

Mazru Majid berkata...

afzainizam,

hehe takde la sgt pun banyok tu..

nak bandingkan rm3000 sejam! huhu jom join beb..

al-mankaraqi berkata...

dapat dah duit cash nye? moh la ngeteh!

Hashim Zabidi berkata...

ajak-ajaklah kome getek weh, join bisnes tu...

Nerzhul berkata...

aih bisnes molek ni...

Mazru Majid berkata...

usop almankaraqi..

duit nye ade dlm e-wallet koi te.alhamdulillah dah meningkat ke rm250 da skrg nih..

pak hashim.
insyaAllah..mmg tu la hajatnye nk mengajok kawan2 semua join buat duit sama.

nerzhul,
molek dan senang pulok te..berminat emel ke koi

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini