LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Mac 2010

Haus giler!

Aokme tengok kucing nih..haus sgt gamok koi yek...



"Janji hilang dahaga koi"

20 ulasan:

annfrendly berkata...

laaaa...
kucing tu siap cedok air dgn tangan dia...
kesiannya...
dah bape hari tak minum agaknya

*Dak kecikkk* berkata...

Holoholoholoh,dahaganya....
funny2..:)

endiem berkata...

kesiannya .. tak dapat tengok..internet tak laju.

akuanakpahang berkata...

Musim panas gamok kawan byk hok haus jadi kucing tu pun dok terkecuali.

piewahid berkata...

internet slow weh,
xdapat kata apa la... :D

relevan berkata...

Kome pun nampok putih jer..

zulkbo berkata...

salam Mazru..
sian la pulok nengok kucing tu
hu hu..dahaga amat la tu..

Cik SHiN~JU berkata...

kesiannyer kucing tu..

kelompen berkata...

mengkala dah haus, tak kira sedak belake, gitulah nikmat air dan minuman, syukran...

pakcik kordi berkata...

siannya..haus ngt te!

el berkata...

bglah kucing tu straw..sekali harung je..tu bape lm nk abis sian tul...

Hashim Zabidi berkata...

Dah tau kucing tu haus gila,di atas tadi ada yg ckp kesian, tapi cameraman patu mendapat kutukan dari semua kucing....

:: hayati :: berkata...

sian koi nengok.....huhuhu
masuk muka cmtu mau lemas lak nnt te.........huhu

Afzainizam berkata...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

uhhhh haus bebenor lah kucing tu ye nampok nya ye....

pasal entry ko issshhhh tersepit kaki tu adohhhhh sakitnya.... ialah malang tak berbau .... kang kadang camne berhati-hati pun kena gak...

Mazru Majid berkata...

ann..
ha ah..nampak comel kan.

dak kecikk..
funny sekali..

endiem..
aihh kesian kas..

akunakapahang..
ye la gamok nye..

Mazru Majid berkata...

piewahid,
lorr...nak gonekan bang..

relevan..
yah aok pun same yek...sabo..

zulkbo..
mmg org yg merakam tu pun tak patut pa wat camtu..hehe

Mazru Majid berkata...

shinju..
yup..

kelompen..
tgh haus amat te,.

kordie,
hehehe..

Mazru Majid berkata...

el..
kalo kucing tu dapat strw mmgdia tak reti nak sedut..

pak hashim/
patut disediakan mangkuk seperti uwan koi sediakan..video ni mat salleh yg rakam.

hayati..
bukan aok sorang je kesian rupenye ramai yg kesian nih..

afzainizam.
yup bro..zaman skrg mmg kena berhati2..

Nerzhul berkata...

mujur tak lekat kepala kucing tu lam cawan..kekekeh

9M2RIE berkata...

kesian btui aku tgk.....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini