LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

27 April 2010

Pembikinan Jelmaan3 diganggu!

Assalamualaikum...

Cadangnye nak buat pengambaran jelmaan malam td,tp ada gangguan dari makhluk halus pulok..aihhh...
sedang elok je nak mekap2 artis supaye kelihatan seprti pontianak tibe2 kehadiran ribuan makhluk halus yg berterbangan telah merosakkan suasana utk melakukan shooting.

Kata Apit mmg dah musim dia,makhluk2 ni halus je tp bile deme tu dapat berkumpul mmg gempak gile..naik kacau bilau dibuatnye,mane yg ade restoran tu tak silap gaye kena tutup lah serta merta,kalo yg di rumoh pulok mane yg tengah tgok tv tu pun kena tutup tv dan pasang lilin duk lam gelap gelite.

Aokme rase2 la kan....

Makhluk halus jenis ape kahhhh ini??

**Klu makhluk halus ni keluor time lepas hujan,tima musim kulat tahun dan time air sungai tgh keruh.

9 ulasan:

✖sLap mE pLz!™✖ berkata...

seram siot..
klu koi, da lari xjejak tanah da..
tepukan gemuruh utk uncle!

cemomoi berkata...

koi buh air dalam besen bio dia mandi ramei2 dalam tu

9W2MXM / 113 MB 250 - Masruddin berkata...

Buh air kat besen tak cukup tu... Kena buh lampu gak kat besen tu weee... Baru makhluk halus terpikat nak mandi... he he

Nerzhul berkata...

dulu oragn bubuh minyak lam plestik. pastu ikat kat lampu nak ngumpan makhluk te. hehe

zulkbo berkata...

salam..
ada hantu la pulok
betul punya hantu?
larikkkk.......!!

Cikgu Jang .. berkata...

kalo kelkatu tu....kat sini pun banyok...mane ade lampu berkerumun le kat situ...

Cik SHiN~JU berkata...

Salam...
byk anai2 la tuh...
dulu2 kat umah aki koi gitu gek...
pakat letok air dlm besen la..
esoknyer sapu kepok dia yg bersepah2 atas lantai...

iqbal9w2mrq berkata...

kalau buat umpan 2 memang best.. hehe

al-mankaraqi berkata...

kelkatu ter bapok kasornya kakakakaka.......

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini