LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

30 Mac 2010

Penjahat yg kelakar.

Salam..

Ragam si penjenayah...siape sangke sebenarnye penjenayah pun kelakor jugek..

Check it out!

 Komedian yg kebetulan adalah seorg penjenayah!


Penjahat yg tidak sempat menyudahkan rambut yg stylo ala gangster sebab dia kantoi kat barber shop!

Hmm..seorang penjenayah yg ceria!Innocent je muke!
Penyamaran yg paling gagal atas muka bumi!dan ye..mrk adelah penjenayah yg kelakor


Hahaha..yg nih sekadar hiasan jek!





Hmm pernah dgr ttg Geng Bonnet?hmm...koi pun dah lupa tahun bila..tapi itu bukan kisahnye..tengok sebelah kanan sekali..Brader yg dalam bulatan!.Kelihatan Beliau amat berbangga kerana dapat masuk ke dalam surat khabar....
 :)

19 ulasan:

ashrafi berkata...

lawok.... tukang amek gambo konfem gelak tak ingat nih...

ezam berkata...

mona fandey takde bang???

kelakar seram tuh....

ahaahhaha

relevan berkata...

Harap mr Bean tak terlibat yak..

cemomoi berkata...

sekarang ni seme orang nak femes, mati pon nak femes juga bio sampai masuk suratkabo, tu yang ramai nak mati atas jalan bio masuk suratkabo ter

dzul berkata...

mujur dia x buat tanduk ke polis gemuk depan te..

biawak komando berkata...

kah kah kahh!klako2!!!hahaha...gile ah!rmbut pesen gitu!kntoi masa tgh gunting rmbut!ahahah..

piewahid berkata...

slm ziarah,
laa... abis lebam muka mr bean. gangster jge dia rupa2nya yek...:)

Finaz berkata...

hahaha gambar dlm paper tuh klakar giler..mesti mamat tuh penjenayah berhati ceria..

Webmaster@Echam berkata...

Kelakor2.. tergelok koi.. hahhaha

el berkata...

muka aok xde plak eh..sib bek..
tp x leh bla tgk pic mr. bean..sian beliau harap beliau ok..kahhhhhhhhhhh

akuanakpahang berkata...

Nampok je muke kelakor kek perangai jgn ditebing hehehehe...

zulkbo berkata...

salam mazru..
memang kelakar mamat indon gambo last tu..bangga la tu boleh masuk senarai penjenayah he he

pakcik kordi berkata...

mr bean kena belasah!

:: hayati :: berkata...

meluat nengok pic 2nd last........huhu

hai berkata...

kelakar tul mamat tu....rasanya dia ni mmg giler glamer...dia perasan cam tgh shooting filem tu!!

h a n i e berkata...

mr. bean tu mmg patut kena belasah.. hahahaha

Pacifist berkata...

salam sahabat,
nok tergelok kwn tgk penyamun2 tu termasuk 'encik kacang'.yg paling klako hok negro rambut afro tok jadi.agok2 ape la kesalahan deme.'encik kacang' kite tau la saloh die,sbb buat lawok terlampau bodoh dan lucah.ptt la kene tumbuk

Jejaka Desa berkata...

Bahaye penjahat gini weh...Tak sape sedor..

Mazru Majid berkata...

terima kasih atas semua komen...


:))

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini