LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 Mac 2010

Kartun utk para blogger sekalian...

Hehehhe..

hahahahah!
Ceh..punye lah moden konon!

hahahaha

Hahahahha...ni dah melampau!


Koi harap aokme terhibur dengan entry koi ni..
:)

16 ulasan:

kelompen berkata...

mazru
koi suke seme, katun. ketnya hak no 2 lagi kena,,heheh

cemomoi berkata...

nampok beno ralitnya yek

Kunang-Kunang berkata...

Salam Mazru,

Karton no 3 tu terkena tempiasnya pada akak.

Lebih kuranglah juga dengan perangai anak bongsu akak. Duduk dalam bilik dia senyapnya, macam tak ada orang. Dok main game.

Kadang2 akak pernah masuk facebook, chat ngan dia, sebab bilik akak kat atas, bilik dia kat bawah, untuk suruh dia sesuatu.

pakcik kordi berkata...

obses dgn komputer..tu lah jdnye..kakhH!!

annfrendly berkata...

hihhiikk.. melampau.

errr.. saya pun obses gan komputer..
dah jadi addict pulak.. sebab suke berblog..

akuanakpahang berkata...

Maru dah ame ker gitu..hehehe...

zulkbo berkata...

salam mazru....
ka ka ka..lawok ter
he he

relevan berkata...

Kena sungguh kartun ini..

*Dak kecikkk* berkata...

:)

Mimie.Candy Cane berkata...

wahahaha...best2..koi suka..

~ ReD ~ berkata...

tepek muka anak jadi icon kat desktop komputer..muahaha

Cikgu Jang .. berkata...

macam2 yak....pengguna ni..

Redz da Tsar berkata...

Ini perli orang yang selalu bukak PC eh? bagus jugak~ Ngeh3x

SkreMpes! berkata...

Salam, lawak2..best2..suka seme. melampau moden beno gayanya. Tapi harus ada gamoknye gitu yer.Ishh..mintok jauh lah puok kita. Naya ke anok bini. hehe,

Nerzhul berkata...

kalo dah ngadap pc memang payoh nak bangkit..kekekeh

Miecyber @ Sudu berkata...

Kelakor tetapi relevan....hahahhaha

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini