LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

3 Januari 2010

siape follower ke 100?

hmm pening koi dibuatnye,apapun koi nak ucap terima kasih dulu kepada rakan2 yg sudi follow..ade beberapa kesulitan disini,seingat koi LISA AMIN start follow blog koi ni pada..iaitu sebelum n3 mengenai follower ke-100 tu dikeluarkan lg,dan seingat koi jugek dia adelah follower yg ke-99..manakala REDZ mengaku yg dia follower yg ke 101..dan saudara khairul rizal pula follower yg ke 102..jadi siape sebenarnye follower yg ke 100??

misteri ini perlu dirungkaikan segera..tolong bgtau koi siape kah orangnye??

16 ulasan:

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, ini satu lagi mistri kehilangan yang sukar nak dirungkai, mistri kehilangan follower, huhh..kena repot ke polih nih...

Redz da Tsar berkata...

Adakah follower yang ke-100 itu ialah private follower?

Fadh berkata...

hahaha tgk laa kt follower list tue...kira dr mula iaitu dari belakang...org yg paling depan tue makne nye org yg baru jadi follower hehehe

Fadh berkata...

hah koi tase koi tau sape...usop pn tau rase koi...hehehe mat nizam hahaha

Fadh berkata...

koi rase redz laa tue...dia saloh kire tue...dia kira guna bahasa telegu mmg laa jd gitu hehehe

Fadh berkata...

gone aok nie...follower pun boleh hilang...ledei amat hehehe...tue blum enjin jet lg hahaha

Rodong Blogger berkata...

Ande terselit celoh2 dinding ter agoknye.Tak pun cecer tngoh jalan.

Sharinginfoz berkata...

tahniah dah banyak jadi followers awak... apa-apa pun buat yang terbaik untuk mereka.. bosan2 singgah le..

Beg Plastik 20 sen

Buat Salah OK ke???

Mybabah berkata...

Salam Mazru. Punca masalah yang timbul kerana Lisa Amin follow sampai dua kali. Mungkin dulu dia main follow je supaya Mazru follow blog dia balik.Kali kedua betul-betul follow (ikhlas) kot atau masih tak ikhlas mahukan title follower ke-100. Nampaknya,kena panggil juruaudit luar Mazru. Tak dapek den nak menolong lai...

Maza berkata...

Dapat duit tak jadi follower ni? Kalau dapat, nak jadi follower 13 kali boleh tak?

Cikgu Jang .. berkata...

org bunian kot...hehehe

al-mankaraqi berkata...

like........

kahkahkahkahkahkahkahkah.......mase'eloh betoi yak..........kahkahkahkahkahkah

relevan berkata...

Arh sudoh puas dah aok..ramai yang ngaku ni..payoh2 cakop kwn je jadi polower aok yang ke 100..

:: hayati :: berkata...

tanye jer kt lisa amin tu....

tp memg konpius la gak yg xda pic tu lak polower ker berape???...

H.A.N.I.E berkata...

hahaha...follower yg ke 100 tu dh jd wanted plk..

:P

Mazru Majid berkata...

lipis lady,
hehehe kecoh dibuatnye..

redz,
mungkin jugek kot redz..

fadh,
aok ni facebook ke komen sampai dua ke tige kali nih..haahhaha

rodong,
hahahha

sharinginfoz,
ok insyaAllah..akan cuba yg terbaik..

mybabah,
hahaha,mungkin...tp masalahnya lisa amin ni takde blog,tak dapek ar den nak link kan dia..hehehe

maza,
xde ar dapat duit pun..saje suke je

cikgu,
hahaha..jin agaknye

usop,
aok dak sop??follow 2 kali?

relevan,
puncenye koi nak genap kan 100 tu sbb dah lama sgt duk tangga 99..hehe

hayati,
ha ah..camne nak tanye dia?dia xde blog..

hanie,
hmm tu ar pasal..hahahha

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini