LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Januari 2010

Follower ke-100

Siape yg sudi jd follower koi yg ke 100?sila klik follow kat sebelah tu..siape yg pertama akan koi link kan teruss di n3 yg seterusnye...hehehe

(takde kerje cari kerje)

11 ulasan:

al-mankaraqi berkata...

mender adioh?

Mazru Majid berkata...

roti canai,teh tarik..aok je lah..

relevan berkata...

Moh ngetea..ujan lagi ni sejukk..

Fadh berkata...

hehehe

Redz da Tsar berkata...

Lorr.. Dar seratus da... Takpe, aku yang ke 101, sempena Bulan satu, dua ribu sepuluh...

Rodong Blogger berkata...

Awok buat koi lapor je ujan2 ni weh.

YASSIN SULAIMAN berkata...

Kawan nei bantai nok tido aje musim hujan ginie hehehehe.....sapa nok ikut kawan moh hehehehe......

pakcik kordi berkata...

la..lmbt koi yak!hehehe....bl nk ngeteh?

:: hayati :: berkata...

tahniah aok sbb da 101org yg meminati blog aok nih....hehe

Mazru Majid berkata...

terima kasih semua...sape follower ke 100 tu?seingat koi lisa amin yg ke 99..kalo ikutkan senarai sebelah redz lah yg ke 100...tp dia cakap 101..hmmm pening kepala gini

UNIVERSITI MENGKARAK berkata...

mujo nyer tak der pemenang lah gini...
moh kita serbu rumah mazru minta hadiah... ha ha ha

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini