LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

31 Oktober 2009

Kejam


"akhirat nanti aku cangkuk belakang kau pulak"begitulah kata anak kucing tu dalam hati..

 

Keluarge kome semua menyukai makhluk Allah yg bernama kucing,kucing adalah binatang yg istimewa,koi ade banyok pengalaman dengan kucing belaan koi,mungkin di lain kali boleh kite cerite pasai tu..kali ni koi amat terkejut bile melihat gambo anak kucing yg di buat umpan utk menangkap jerung.Di profile nye jugek ade video mengenai bagaimana mereka menggunakan anak kucing sebagai umpan,tak sampai hati koi nak nontonnye..bior koi tengok dangdut akhir zaman pun takpe.Manusia semakin kejam...itu je yg mampu koi ulaskan.

6 ulasan:

relevan berkata...

Patutnye cari lah anak Biawak ke anak Tupai ke buat umpan Jerung..ingat kalau umpan dengan kepala orang yang ngail Jerung tu bagus..

Redz da Tsar berkata...

Hehe... Guna la ikan nak tangkap ikan... Ape la mangkuk sangat mamat nie... Takpe2... Aok jangan buat gitu plak...

Cikgu Jang .. berkata...

kejam bin zalim la org tu....ngape tak anak babi je buat umpan....

LIPISLADY berkata...

Sallam, keh agok jerong tu suke kucing juge kot, kesian anok kucing tu...tak sampai ati keh nengok...

Fadh berkata...

maru amat...!

langkasuke berkata...

binatang..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini