LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

1 November 2009

Takde title.

Petang tadi koi berjalan kerumoh orang tua koi,saje je lah bawak bebudok berjalan jumpe dengan uwan dan tok diaorg,lagipun adik koi yg duduk di Pekan pun ade balik,boleh lah berjumpe mungkin ade perkara yg nak di bincangkan nantii,anak koi yg pompuan te bukan main suke lagi bile berjumpe dgn sepupu dia,memang tak ingat dunia.Koi melepak je buat muke seposen sambil memerhatikan set raadio kepunyaan adik koi yg sorang lagi,si Firdaus.Memang dah lama koi terliur nak dapatkan satu set Hf serba serbi lengkap,cume buat masa ni belum ade rezeki lagi ke arah tu.Dengor cerite kengkawan bukan main seronok lagi QSO sampai ke Itali,USA,Romania..isshh pendek kate serata dunia lah.Terlintas jugek di hati,bila lah koi berpeluang nak merasai keseronokan tersebut...buat masa ni ape yg koi boleh buat ialah membayangkan sahaja,....,kata org ni "Jadilahhh"......hehehhee.

Mana yg tak paham,buat-buat paham je.

5 ulasan:

Fadh berkata...

xde rezeki lagi...mengkalar ande rezeki esok...beli laaa.

Cikgu Jang .. berkata...

Koi faham ape yg awok berangan kan ter....sabo jelah, ket nya mengkala awok mampu beli, bior beli aje, takut nanti terganggu emosi....tapi mengkala benda tu bukannya keperluan sgt fikir2kan laa....

LIPISLADY berkata...

Sallam mazru, kesian ke aok yee, mula2 aok beranganlah, insyaAllah munkin esok2 angan2 aok tu menjadi kenyataan, menda rezki ni ditentukan Dia.

hai berkata...

"jadilah"....cam ayat cover je..memujuk...hehehe....

relevan berkata...

Nanti kita jadi kaya raya Mazru..mana tau..apa saja kita boleh dapat..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini