LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

30 Oktober 2009

Jarang-jarang jumpe..



Teka gambor ape.



Memang faveret koi ni,gecor air liur.

15 ulasan:

dandon berkata...

Salam, ini adalah gambar bubur sejenis ubi tapi nama ubi ni koi dah lupa maklumlah dah lama tak jumpa. Memang faveret koi jugek masa kecik2 dulu. Tolonglah kabo ke koi apa nama ubi ni!

Fadh berkata...

he he he koi lupe apa ke nama bubur nie...rase nye ubi keledek kot...reti makan jer...name tak berape nak amik tau kuikuikui

endiem berkata...

ubi kemili

Webmaster@Echam berkata...

koi makan je reti. Bab-bab teka nama mmg koi fail...

relevan berkata...

Jawapan kwn sama mcm endiem..pengat ubi kemili atau pun ubi junjung..sedap makan tepi anjung rumoh kene dgn kopi o'kow..ada pulok rokok pucuk..

mr.Sen$ei berkata...

peh...meleleh dah air liur nih...lapor2

Zek@9w2pro berkata...

yummy...slurpppy

hai berkata...

koi paling suka nengok mangkuk tu...dah lama tak jumpa mangkuk lama camtu!!

Firdaus Kerayong CW berkata...

bubur keladi ke?

cemomoi berkata...

haaa mangkuk lama tu kat pekan triang koi dengo ada jual tak pon kat kemayan gitu le gayenya

Cikgu Jang .. berkata...

ke bubur stelo.....

Hashim Zabidi berkata...

Ubi stelo lah tu. Kena tiga ketul dah menolak weh. Manis amat gayanya.

mazru(9m2mzr) berkata...

hehehe dandon ubi kemili@ubi tahun@ubi stelo,dibuat pengat atau bubur,mmg original resipi org dulu-dulu..yum yum

fadh...saama la kite,kala mok koi tak bgtau koi pun reti makan je

endiem..cekap aok weh,ubi ni kala tak silap koi setahun mesti kena ambik dah..tu ade yg kena panggil ubi tahun.

echam....hehhe,janji sedap.

relevan..aok mmg cekap lah weh,sebelah raub kerap koi jumpe ubi ni,beloh koi ni dah takde dah.

sensei dan zek..nyelera yek,hmm nt ade rezeki kite ke umah mertua koi diraub..makan kat sana.

kak hai,mangkuk tu mmg barang lama..pinjam ngan org bunian.hehehe

FRD..bukan keladi ter..

cemomoi...ander jual ke kat triang,lokal punye dok?

cikgu jang..koi besa panggil bubur kemili atau ubi tahun..ye la kot.

pak hashim...hmm takde la manis amat,mok koi buat sesedap rase,mmg meleleh air liur..

LIPISLADY berkata...

Sallam Mazru, sedak met weh bubur ubi biru nih, mat aok tak anto ke keh semangkuk, kecor air lior keh nengoknye...

mazru(9m2mzr) berkata...

lipis girl...nanti la keh ke lepih bawokkan aok semangkuk..

ubi biru pulok..banyok benor namanye ye

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini