LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 September 2009

KOI BERAYE DI RAUB

Asalamualaikum weh..

Semenjok BLOGSPOT ni dah buat perubahan yg berbagai,koi cube-cube la jugek mengade-ngade tuko fontlah,warna warni kan blog koi ni..

Hmmm,sementara aok merenung screen PC ataupun komputer riba aok te koi nak memberitau pd aokme yg koi sekarang ni tengoh beraye di RAUB,kampung org umoh koi di SEGA.

Ntoh kenape koi tetibe je nak beritau aokme pasai perayaan di SEGA ni..mungkin koi tengoh bosan pun ye jugek,mungkin jua koi rasekan raye disini jauh ngat bezanye bandingkan di kampong koi..

Setakat mana beza nye?AAAAAAAAA ini yg best nye..

NANTILAH KOI CERITE YAK,Koi ngantok yg amat ni..yelah seharian nyambut tetamu tak dikenali yg takde rentinye datang beraye umoh mok meryua koi ni..

HUARGGHHHHHHHHHHH...ngantok weh..hehehhehe

nanti koi sambung lagi menkala larat.

bye.

7 ulasan:

relevan berkata...

Wslm..lor aok ter..Sega tak jauh dah dengan tempat kome ni..

endiem berkata...

hari raya pertama koi raya di Batu Talam.

mazru(9m2mzr) berkata...

relevan..ye ke?aok beraye dimane?mengkala tau koi bole beraye ke umoh aok..

endiem..
laaa kat batu talam je,takde la jauh dari sega tat ni..ade rezeki,jodoh jumpe gek kite.

langkasuke berkata...

pening gua org citer raye sane sini.. gua je terkulat2 kat sini..

agrhhhhhhhhhhhhhhhh..

dandon berkata...

salam.....koi beraya kat kerayong... raya kedua balik rumah mok mertua di sabak bernam...walau kat mane kite beraya tujuannye same...dan dikesempatan ini koi nok memohon ampun maaf dari semua insan yg mengenali diri ini... dan untuk semua andai ada yg ter macam dengan koi... koi dah lame maafkan... moga Allah merahmati kite semua

Webmaster@Echam berkata...

Lor... bilaanyer nak cerita wehhh...

mazru(9m2mzr) berkata...

dan don..koi pun mohon maap jugek andai ada ter..maaf zahir dan batin ye dan don.

webmaster...heheh da lupelah ape yg menarik tu..tahun depan je boleh..heheheh

nasri...sabor lah weh,balik cni sok kalo ko nak beraye beraye la puas puas..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini