LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

18 September 2009

Jangan lupe ambik gambo di hari Lebaran ni!



Selamat menyambut hari raye buat semua pengunjung blog kesayangan koi ni dgn ucapan maafkan kiranye ade segala ketelanjuran kata,kekasaran bahasa yg sengaja maupun tidak disengajakan ..apekan daye koi pun manusia biase yg tak dpat tidok lari dari buat salah dan silap,dgn merendah diri koi memhon kemaafan..

Koi nak aokme beraya dengan hati yg gembira tahun ni,doa koi muge takde diantare kite yg bersedih ketika tu,lagi satu koi nak aokme cube peratikan org yg suke ambik gambo bile beraye.Jangan tengok mereka yg tengoh posing tu tp aok tengok orang yg tengoh ambik gambo,hahahah cube buat exprimen mengenai kedudukan postur tubuh mereka yg kadang tu mengelikan hati.CONTOHNYE..tengok gambo-gambo kat bawah ni.ENJOY.....


Agok-agok la nak ambik gambo pun..sampai koyok seluor!sebelum ambik gambo tu pastikan seluor tu dah berzip atau tak koyok.



ce tengok kedudukan kaki kirinye te..bappookk herotnye.mengkala tak lawo lagi gambonye entohlah weh!



HIAAPPPP!senyummmm....kala tak senyum siap aok!


Ewah..baik punye tersipu-sipu.



hehehe..aokme jangan la buat gini kala nak ambik gambo sedara mara time beraye sok yak!


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KOME SEKELUARGE!

13 ulasan:

endiem berkata...

selamat hari raya, maaf zahir batin.. dah molek kete aok?

relevan berkata...

Bermaaf maafan lah kita yak..mazru
a'ah guene dgn kereta dh elok ke?..

UNIVERSITI MENGKARAK berkata...

Salam Raya juga kawan kat awok sekeuarga...

Maaf zahir batin...

Semoga Allah merahmati tuan sekeluarga dan kita semua...

goner.. ketanya dah okey?

Maza berkata...

Memang kena ingat gaya masa nak ngambik gambor (jurukamera), sebab postur badan kena jaga, kalau tak, buruk jadinya...

hai berkata...

salam aidil fitri...bior buruk posing masa nak ambik gambor janji hasilnya cantekkkk!!

langkasuke berkata...

hapi raya day macha.. gua mintak ampun dan maaf.. ingat nak bg duit raya kat anak lu.. lain kali je la ek..

al-mankaraqi berkata...

Selamat hari raya, maaf zahir batin!

mazru(9m2mzr) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
VersedAnggerik berkata...

Selamat Hari Raya juga to U and your family!

Mazlan called me a few weeks ago to invite me to sit on the Comittee for his next project, Monsoon Ride!

Hope to see U and your gang there too erk?

mazru(9m2mzr) berkata...

hi versed anggerik..

hmm mazlan still dont contact us yet,maybe he's busy standby for the raya season..

really like to join u guys,hope to see u too there at sg lembing..

Hashim Zabidi berkata...

marzu,
Selamat hari raya, maaf zahir batin.

mazru(9m2mzr) berkata...

selamat ari raye maap zahir dan batin pak hashim...

mazru(9m2mzr) berkata...

tak empat koi nak reply semua comment aokme tu..


ape pun semua kasalah aokme andai kata mmg ade dah lama koi maafkan..terima kasih semua,jgn lupe sama -sama kite mohon kemaafan kpd Allah swt tanda syukur dgn nikamat yg telah Dia kurniakan selama ni di bula ramadhann..

Pasei kete tu koi dah settle,walaupun ade ramai kengkawan yg sanggup menghulurkan bantuan selepas koi punye entry sebelum ni..terharu rasenye bile ramai yg senggup bg bantuan ke eewangan kat koi,rase terharu dan insaf pun ade..Alhamdulillah sesungguhnye Allah telah menunjukkan erti sebuah persahabatan..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini