LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Ogos 2009

Enjoy dgn gambo2 ni k..

Setelah bertungkus lumus,alhamdulillah koi berjaya dapatkan juge gambo2 yg tak dapat koi uploadkan dlm entry sebelum ni..jadi di sini koi ngucapkan terima kasih bebanyok kat Nasir(tengah bertapa tu) yg sudi bg koi koleksi gambo drpd kamera beliau utk di jadikan santapan mata korang di blog ni..Jom layan gambo weh!


Ketibaan Rakan Pemancar di sambut mesra


Dari kiri tu:9w2xma(amarul),9w2rrb(rusdi) dan 9w2aza(maza radiomeal)



Ucapan daripada Presiden Pemancar Trengganu-9w2rss


Salah seorg rakan dari Pemancar 9w2ccm,yg demam tp bersemangat utk dtg bertandang ke Gunung Senyum.


BBQ pada malam tu,enak hingga menjilat jari


9w2sza(azuan)rakan dari Temerloh yg banyak membantu menjayakan program di Gunung Senyum.


Poco-poco..hahahha


beratur utk menuju kerja-kerja menjelajahi gua di gunung senyum.



Gua kolam tujuh..tingkatan kolam sebanyak tujuh tingkat jelas kelihatan..subhanallah



Kenangan dalam Gua terang bulan..baju merah tu anak koi,yg duduk tu la nasir dan berseluar hitam tu 9w2aza


ketam dalam gua..



Majlis perpisahan..bertukar bendera tanda persahabatan baik antara Trengganu dan Pahang..

73

6 ulasan:

Fadh berkata...

ha ha ha :)

marwan berkata...

bapoknye...rugi koi x dapat ikut

relevan berkata...

Ngape aok tak ngajok kwn ke Gunung Senyum..

mazru(9m2mzr) berkata...

fadh..huhuuhh

marwan...mmg rugi la aok weh..

relevan..laa x tau lak nak pg jugek

Maza berkata...

Memang rugi gilerrr aa Marwan awok tak ngikut.

Bang Mazru, anda te gaye tengoh bersilat te dak? Ke poco-poco advance punya step? Kawan step asas pun kelam kabut lagi...

mazru(9m2mzr) berkata...

tu la poco-poco ala gayung

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini