LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Julai 2009

Koleksi gambo vintage..compare this!

Ni lagi gambo yg agok vintage bg koi,masa ni koi berumur dlm setahun la agaknye..yg menarik nye mengenai gambo ni adalah kesamaan antara wajah koi dan anak koi..cube korang lihat dengan mata kepala korang sendiri..berapa peratus kesamaan yg boleh di bagikan..SILA LETAKKAN PERATUS KESAMAAN WAJAH MASA BABY KOI DAN ANAK KOI DI RUANGAN KOMEN TU YE..

Kenangan yg mungkin dah koi lupekan..jika takde la gambo ni dalam simpanan pasti koi sendiri langsung tak tahu menahu macammana ayah koi yg hensem mendukung koi semasa baby,alhamdulillah mak koi adalah seorang yg cukup teliti bila menyimpan gambo-gambo vintage macam ni..lokasi gambo sudah pasti di Kerayong pada tahun 1976..bila di renungkan buatkan koi terfikir..betapa cepatnye masa berlalu..sedangkan sekarang koi dahpun berkeluarge dan mempunyai zuriat sendiri,nostalgik sungguh.


Nah..! sekarang cube buat pebandingan..Ni gambo koi masa baby dulu dan bawah tu pulok anak koi yg no 3 nur muhammmad zulkarnain..berapa peratus kesamaan pada penilaian korang?

pada koi mmg serupe..cume bahagian dagunye lain ckit,mungkin mengikut emak dia la kot..nanti sila respon di ruangan komentar tu dan tinggalkan peratus kesamaan yg mengikut pendapat korang semua..asalamualaikum dan 73

*******

maaf gambar 2 agak kabur.

16 ulasan:

Maza berkata...

Hahaha... memang sebijik laaa... Bagi kawan la, dalam 90% sama. Kawan sokmo panggey anok awok te Ayu Kecik. hahaha.. memang saling tak tumpoh!!

Bibir dia ngapenye te? tergigit ke apa?

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

ye la mmg sama sgt..

bibir tu mungkin tertumoih ke bende..
mekasih komen

Firdaus Kerayong berkata...

Hensem betoi ayoh kita muda muda dulu yek? hahahaha Memang Sama la rasa i can give sama dengan maza 90% Mama kita tu mmg teliti orangnye. Is there no photography there will no history that we can look with our own eyes, indahnye kenangan...

Firdaus Kerayong berkata...

silap silap Pembetulan! *IF bukan IS sorry

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

ye betul..gambo ni cam history kite la,bukti pun boleh gek..pas ni koi mmg simpan ar gambo2 utk anak2..bile diaorg beso nt boleh ar tengok betape hensemnye koi ni..heheheh

Fadh berkata...

maza, bukan ayu kecik tapi puyu kecik, kan mase dulu gelaran puyu dan puyai(klau xsilap koi laa) untuk aok berdua he he he

mmg same, ke mana lagi tumpahnyer kuah kalau tok ke nasi ke lantai laa jawabnye.

Nur Fatehah berkata...

sebijik sebijuk btul mke...like father like son...hahaha...stail gmbo pn same..

robi berkata...

anak ma cucu ma.sebahgian drp nyawa ma.

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

fadh..ye ar,puyu lah..maza puya,dari pada puyu tuko jadi puyai..ingat lagi aok cuyat yek..hahaha

nur fateha...tu la pasal,betul2 serupe!kalo gambo warna tu org ingat kembor..haha

mama..masya Allah besarnye kasih sayang seorang ibu..mekasih ma!

langkasuke berkata...

same beb.. comel ade, kiut ade, hensem pun ade.. cume sekarang lu tak kiut dah hahahaha.. gurau je..

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

nasri..tumbuk perut sampai berdarah kang..hehe mekasih komen

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

nasri..tumbuk perut sampai berdarah kang..hehe mekasih komen

relevan berkata...

wey..boleh tahan yak aok..kira nye lawo juge lah..

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

mekasih ar relevan

9W2RIE berkata...

sejibik mazru.....90% sama.

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

9w2rie>>betul..mmg serupa kan,anak ayah la katakan,alhamdulillah

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini