LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

26 Julai 2009

Adoi Letih gile..

Pergh..letih yg teramat,hampir dua malam koi tak cukup tido dah la pagi tadi ikut kengkawan jelajah gua kat gunung senyum..tak larat rasenye nak update pasal event kat gunung senyum lagi,insyallah bile kekuatan dah kembali normal koi akan postkan entry tu..
ZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

3 ulasan:

Waris Pahang berkata...

Byk2 lah berehat

Fadh berkata...

kalau hati dah kenan...letih gone sekali pun tetap digagahi jua.

mazru(9m2mzr) berkata...

waris pahang...terima kasih lah

fadh...betui te,kit nye weh anak koi boleh terdelete semua gambo dlm kamera digital koi te..huhuhu mmg xde rezki bergMBO di gunung senyum

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini