LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

18 Mac 2012

Email dari anak perempuan Muammar Al-Gaddafi!

Assalamualaikum..

Amatlah terkejut koi apabila terima email daripada anak perempuan bekas Presiden Libya Muammar Gaddafi,tajuk emailnye " CAN I TRUST YOU?"..

Pengirim yang bernama Dr Aisha Muammar Al-Gaddafi ini secara tetibe nak laburkan wang sejumlah USD22 JUTA kedalam akaun koi!entah apekah perniagaan yang koi usahakan itu,koi sendiri pun tak tahu.Hehehhe..kata Dr Aisha lagi,memandangkan negara nya sekarang dilanda krisis,dia merasakan adalah lebih baik andai dia laburkan duitnya kepada koi.Punca kenapa dia berbuat demikian masih menjadi tanda tanya lagi.

Sebenarnya ini adalah salah satu daripada bebanyok email dari sindiket yang giat menjalankan kerja menipu duit orang ramai di alam maya.JANGAN cuba bagi maklumat yang diaorang nak kerana sekali terjebak memang payoh nak undur.

Jalan yg mudoh.. Jangan Layan.

Ini email yang dikirim:


Ternyata email dari geng pak itam ini tak berjaya langsung mempengaruhi koi.Di bawah ini ada beberapa contoh lagi email scam.Nasihat koi ialah jangan mudoh terpedaya.

kononnya email dari bank islam,siap dengan logo nya lagi.


Ini adalah email terbaru yang koi terima,nampak macam real je kan?tapi koi tak completekan update tu krn tak yakin.

 

6 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Gitu la gayanye penyangak nk mencari duit...
Org bersusoh payoh cari rezeki,dia tau nk menyangaknye aje...

Jang .. berkata...

boleh terkena kpd yg tamak...

~CAHAYA~ berkata...

memg kena hati2...merompak gaya baru, xpyh nk susah2 pegi pecah umah...

Mazru Majid berkata...

dalam pada itu ander jugek hat yg terkena weh...

Mazru Majid berkata...

mudoh sgt tertipu te..

Mazru Majid berkata...

betul,cara begini lebih mudoh..tak risau kot tertembak mati dek polis lagi..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini