LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

29 Januari 2011

Video lelaki2 tak berbaju dan buat aksi kurang menyenangkan!!!!!!-18SX

Salam weh..

Pekabor rodong belake,muge sehat lah hendoknye..Hari ni koi nak share dgn aokme satu video 18SX..ini kerana individu misteri di dalam video ini hanya memakai boxer dan melakukan aksi yg agak terlampau...aokme cube la tengok slow-slow..koi share kat cni sebagai renungan kite sama-sama...aiihhh....  T_T

video
Koi x reti la nak kabo gone....adeih!!macam2 perasaan yg dtg bile koi tengok video nih. perasaan cam GAM..tuuttttttttttttttttuuuuuttttt pun ander..frust tul la... :( 


*sumber : Bluetooth dek rodong.

6 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

dorang menari shuffle je ni..cuma berboxer je macam tak sesuai ..nampak imviroment pun mcm dalam rumah je..patutlah berboxer je.hehehe

ADfeez berkata...

hahahaha... lagu x bleh blah... !!!!
menari da lawa...

ashrafi berkata...

Salam..

Entah apa-apalah budak-budak ni.. Kalaupun praktis, agak-agaklah benda yang dirakam tu, Satu dunia nampak..

relevan berkata...

Aok bz lagi ke?..

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Hebat tarian bebudok neh...
Tapi pkaian x hebat...
Mgkin sbb dlm umah...berlenggeng jek baru
x panas kot..x sangka ade yg sebarkan kat yutiub..huhuh

Miecyber berkata...

Diaorang buat latihan kot...

Hutang isi rumah mencecah RM 557 bilion

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini