LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

25 Januari 2011

Alasan untuk anda bercuti..100% permohonan andan akan lulus serta merta!

Salam buat rodong setia blog koi anak pahang....maaf jarang2 sekali updet nye dan tidok menjenguk blog rodong2 utk membuat kunjungan balas...walaucamne pun koi cube jugeklah update ape yg patut utk rodong sekalian...

Posting ni sebenornye sekadar sebuoh perkongsian dari rodong kepada rodong....aokme bacelah yek... :)

 Sekadar utk hiburan semata-mata..

*Koi tidoklah 'angry' sangat ketike membacenye,tapi koi rase 'funny' jek...mane2 rodong yg nak mintk surat cuti boleh lah mengambil ilham adik kiter nih...

sumber dari : orang nih

10 ulasan:

URY berkata...

Mcm ni pening kepala la cikgu nak mengajar... heheh.

Mazru Majid berkata...

@URY

ye la bro..kena sabor la cikgu nye tu..hehe

endiem berkata...

kalau bos koi baca surat cuti , yg ditulis macam ni.. dah tentu dia pun cuti sama..

piewahid berkata...

HAHAHA...
t kasih menceriakan koi :)

p/s- ande terselit kesungguhan budok tu utk cuba blajo

cemomoi berkata...

nak print bagi kat bos mesti terus dapat cuti lepas kena lempang

zulkbo berkata...

salam..
banyak imaginasi anak
cina nih..tengok hantu
lompat banyak sangat
he he..

Yastro berkata...

Pehh...jadi cikgu memacam kerenah bebudok jumpe yekk....lawak2!!!

akuanakpahang berkata...

Ada lawak jenak juga cerita nei :)

alin0ne78 berkata...

"takut dia mengigih OIO"..... kesian oscar india oscar... huhuhuhuh

Nerzhul berkata...

bawok hantu gi kubor la...hahaaa

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini