LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

4 November 2010

SMS punye cerite!

Salam..

Tiba-tiba koi terima satu SMS di no akaun Broadband koi ni..gini yg tertera kat sms te...


Number Phone
Anda Berjaya
Cabutan bertuah
RM 13.000,00
From NESTLE
MILO MAY-BHD
PIN_R3ZK1
Sila Call Office;
KARIM BIN SAID
+6287823233204<------terang-terang no fon te bukan dari Malaysia..
Trimah Kasih.

gambo hiasan jek ni..

Nampoknye Karim bin Said ni nak kena penampor..hahaha!kalo koi jumpe aok karim,siap aok!MILO MAY -BHD ek??hahaha!...
tapi tu la...
dalam pada tu ander jugek yg kena kencing dengan taktik muroh gini..

sape yg rase nak tepon Karim te koi persilakan,aokme mengaku je yg aokme pemilik no telefon cabutan bertuoh,lepas te dia akan suruh pulok aok masukkan duit ke akaun bank dia..

*mudohnye la orang nak menipu..

7 ulasan:

relevan berkata...

KAt e mail pun banyak macam tu..SMS apatah lagi..sentiasa ber awas..

Cikgu Jang .. berkata...

yg cerdiknyer dier....kalo kita ikut ape yg disuruhnyer.....bodo le namanye tu..

akuanakpahang berkata...

Aok jgn layan ngat..mamat INDON durjana te hehehe..mmg pandir amat dia tu hehehe :)

Nombor itu INDON punya :)

Nerzhul berkata...

apehal pulok kita menang cabutan bertuah..kita pulok nak kene masuk duit kat deme te...tak lojik lalu...heehe

Cik SHiNJU berkata...

Salam..

koi salu gek dpt msg gitu kat no bodben ni..
ignore jek..

ummu berkata...

Salam Bro
macam2 sekarang ni orang nak tipu orang
moga kita tak tertipu

zulkbo berkata...

salam..
pembohong belaka..
aok jangan la terkena weii..huhu

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini