LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

13 Ogos 2010

Incik saya ckittt tarak puas ati jugak !!

Assalamaualaikum semua....

Koi ingat lagi masa te anok koi si Zulaikha ni baru masuk ke alam persekolahan,Alhamdulillah semuanye elok jek,sekoloh pulok sekolah baru,cikgu-cikgi nye baik dan berdedikasi belake.Lokasi sekolah anok koi ni terletok tak jauh dari area komersil Bera Emas,memanglah kawasan te sibuk nak pulok bile tiba waktu bebudok balik dari sekolah.

Sesok sokmo bile time keluor sekolah!Ba-ha-ye!


Susoh sangat ke??

Dah 7 -8 bulan namun masih belum beroperasi lagi,ape kah masaloh nye?ape perlukah geng aduan rakyat turun sekali lagi ke daerah Bera ni utk menyelesaikan masaloh rakyat?Tak perlu la dak..payoh bile asyik keluor dalam TV.

Koi rase masaloh ni perlu di selesaikan secepat mungkin,sebelum ade perkara yg tak di ingini berlaku di persimpangan tu,andaikate lah berlaku,maka siapakah yg harus dipersalahkan?

Seeloknye sebelum raya ni selesai la bende ni,jangan lama-lama ye.Koi percaye bukan koi seorang je yg mengeluh nye.


* * *

Terima kasih kepada rodong koi yg sudi menhadiohkan award yg hensem ni..Terima kasih buat abg jejaka desa

Org memberi kite merase..terima kasih bang..ingat jugek aok ke koi ni weh.. hehe..

*Puase ke tige..

9 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Nok buat goner..bila buat gempor baru deme nok dengor... sajer adat dah gitu... :(

Jejaka Desa berkata...

Ande setengoh ter mencabor pulok.Tak kesoh ke Aduan Rakyat,tak kesoh ke Sinar Harian.Bile report uko menggelepor sekali.

Nerzhul berkata...

skoloh baru ke ni. tak penoh dengor name.

Maza berkata...

Memang ye, kat area te, memang sibuk bebenor. Cross junction, masuk ke kanan area orang berniaga, masuk ke kiri sekoloh.

Harapnya ada yang menge'on'kan cepat lampu trapik light te. Buat hiasan jek ke? Memang dah lama benor pasang, tapi tak penoh nyala lampunya.

Gamoknya nak nunggu ada budok kene langgor dek kete baru nak on? Minta dihindarkan oleh Allah. Nauzubillaah!

cemomoi berkata...

raya sok lagi le sesoknya, t ramei pulok eksiden

Mazru Majid berkata...

tu la..koi bukan nye jenis suke sgt nak adu cni adu sane tu..

cuma kalo koi tak ketengahkan mende ni koi riso nt terus terlepas pandang..

xkan nk tggu smpai budo eksiden baru nak baiki lampu te..

ish..

piewahid berkata...

kdg2 puok ni tunggu tragedi dulu baru sibuk selesai masaloh..

p/s- ande masa jom jenjalan blog koi tengok video. TQ

Tanpa Nama berkata...

You are mistaken. I can defend the position.

Mazru Majid berkata...

Tanpa Nama...

sy tidak menyalahkan mane2 pihak dlm hal ini,ini cuma pendapat sy sahaja.

tq for leaving ur comment here..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini