LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

16 Ogos 2010

Hehehe..

Salam...
Pelbagai ragam manusia di seluruh dunia,koi seronok bile tengok gambo2 camni..kadang tu boleh tergelok sorang-sorang depan laptop.Sekarang koi nak berkongsi sedikit gambo yg koi rase kan boleh buatkan aokme tersengeh...ekekekkee...

Hebat kan?respek..betul-betul cool...ekekkee.

Ini kah kesudahan bagi si cool td? ekekeke...-sekadar hiasan.

 ATDUYAI!

Atduyai gak!kenape koi yg kena?

 bese terjadi kan..koi pun pernoh kene!ekeke

 Saya da cube yg terbaik..

ekekeke..gone boleh silap nih!

 saloh te te tikus!

nape la aok tak tutup tong cat tu !

 Serangg!!!

 Percuma katok?

 Hahahaha!mende yg special nye!

Ye la te..mmg tu la gune UN-ade serupe takdek!


 Hahhaa..mmg la!

Jalan buntu da ni..

 Da lama hidup ke..

 Adeii..mmg sah kena denda la bebudok ni

 Gone boleh tak sedor te?gayenye memburu sangat te..ekekeke

 sekali salah parking daa...ekekke

Atduyai!-boleh senyum lagi yek..ekeke


**ekekkee..gambo-gambo ni koi ambik dari merata tempat dalam internet te sendiri.

16 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Yang no 1 ter koi baru ni nengok.Kala jatuh la.Perghhh....Pecoh kepale botok weh...Haha..

Fariz Kamis berkata...

He he.. menarik2

Redz da Tsar berkata...

Gambo hok last tue buleh senyum lagi sebab tok kena lagi.. Doh kena tue meraung la.. hehe

pacifist berkata...

salam sahabat.
minta maaf semenjak dua menjak ni kurang jelajoh blog aok.kerana masalah domestik.datang merelaxkan minda di blog aok...tu yg best blog aok.sentiasa ada selingan..ringan dan berat.semoga ramadhan thn ini lbh baik dr thn sebelumnya..

endiem berkata...

nak cat kereta free.

relevan berkata...

Weh..salam..cari lagi gambo yang pelik2 weh..

akuanakpahang berkata...

Ralit dan terhibur juga kawan nengok gambo gitu..hehehe...

cemomoi berkata...

senyum sambil tahan lapo le nih

piewahid berkata...

bawok sikor perasan mcm naik motor gitu koi pernoh buat jaman budok2 dulu.

pakai helmet terbalikpun pernoh tjadi, xsengaja. sempor rase muka weh!

Nerzhul berkata...

hahaha fail betoi deme te.

pakcik kordi berkata...

kah kah kah!
atduyaiii!!!

kelakor2!gampit tul hat org nek besiko te....parit habisss!!!sempoii!!!kakakakah!!!

Webmaster@Echam berkata...

Hhahahaha.. lawok2.. gambo menarik wehhhh...

Mazru Majid berkata...

sekadar nak relese tensen

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

eeeemmm macam macam karenah macam macam ragam... asam garam tak terkurang...aku tetap tertawa melihat gambar ituuu

Ahmad Nasrul Hakim HJ. Saleh berkata...

Macam2 Ragam.... Tapi seronok juge tengok gambor2 camni... tergelok sorang-sorang

Mazru Majid berkata...

terima kasih belake yg meninggalkan komen yak...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini