LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

9 Julai 2010

Khas utk link blog korang

Salam..

Untuk pengetahuan rakan sekalian,segala link yg ade di blog ini akan koi pindohkan di blog yg baru...

Memandangkan link blogger yg semakin banyok ,koi terasa nak buatkan satu blog yg khas betul untuk mengumpulkan segala link blog2 korang tersebut.Jika camtu xde la susoh sgt..semua dah terkumpul kat satu tempat.

Tujuan koi buat begini adelah nak bagi keselesaan kepada pengunjung2 ke blog ini...hehehe bawoh te ade link utk ke blog yg koi cakapkan te..silelah aokme jengah2 kan yek.



**Apepun terima kasih kepada rakan blogger yg senior dan yg hebat-hebat belake..memang terer ar aokme ni! Koi dapat IDEA nak buat begini pun hasil dari meniru blog aokme te la...

**terima kasih rodong!aokme memang terbaek!...

6 ulasan:

zulkbo berkata...

salam sahabat..
molek la tu..idokla
berat blog utama aok ni
sama la kita..hu hu

Mazru Majid berkata...

Bang zul..

koi dpt idea ni pun dari blog aok dgn relevan..:)

relevan berkata...

Yes deme..bagus !

el berkata...

link gua ada x beb..heheheh
kemain sakan ada 2 blog
femes tol maiahahaha

Cik SHiNJU berkata...

tahnioh la rodong...
ade umoh baru...

Jejaka Desa berkata...

Elok amat weh.Koi pun buat juge.Senang nok nengok entri2 baru.Takde la miss sokmo

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini