LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

13 Julai 2010

Award utk kawan-kawan

Salam...
Alhamdulillah temu semula kita..


Selalu koi terima award dari rodong2 koi,asyik duk menerima bile pulok nak membalas ye dak? :)
Award ni koi reka sendiri khas buat aokme yg selalu datang ke blog koi ni,selalu komen di setiap entry.Tanpa aokme tiadelah bermakne nak berblog lagi..

Baik.......Sudi-sudilah ye ambil award yg tak seberapa ni,award ni jugek koi tujukan khas utk rodong blogger sekalian,tapi dengan syaratnye award ini perlulah di tag kepada rakan blog yg lain,dengan ini mudahan dapat dipanjangkan hadiah dari koi ini..jugek sebagai tanda TERIMA KASIH.

Gone sempoi amat award nye ni?layak ke nak tepek dalam blog aokme?hehehehe....  
Inilah award nye,mudahan ade yg sudi abadikan di blog memasing..jika tak keberatan mungkin boleh dipanjangkan tag nye  yek. :)
** Fuhhh takat te je yg koi boleh tag,.,......ade syarat jugek,itupun kala aokme rajin..tag pulok lagi 3 rodong blogger yg lain.Ingat ye,KALO RAJIN SAHAJA :) jangan malas-malas yek.

Mana rakan lain yg tak sempat koi nak tag,boleh ambil je award tu sesuke hati aokme..takpe koi halalkan... hehehe.

13 ulasan:

xazryx berkata...

alaa .tag la kt aku .huhuh .

relevan berkata...

Okes roger rodong..kawan dengan senang hati menerima award yang aok bagi ini..

Terima kaSih yak..

akuanakpahang berkata...

Terima kasih rodong sebab "kenang daku dalam doa mu" hehehe.. kawan pun dgn senang hati mengambil award aok nie...TQVM

cemomoi berkata...

tima kasih weh... koi nak sangkut dulu baru passing kat orang

Cik SHiNJU berkata...

Salam rodong...

tima kasih byk2 yek...
pandai aok create award..
nt koi masukkn dlm slde...

Webmaster@Echam berkata...

ok roger... kawan ambik doh... Jap lagi kawan tepek ke blog koi...

h a n i e berkata...

wahh..mekasih..mekasih..
nt koi ambik ya..

piewahid berkata...

mekasih...
koi pun naik malu dah ni. amik yg org, laju je. yg sendiri xpernoh buat!

zulkbo berkata...

salam...
woiiit..koi pun ade juga yak?
mekasih byk la aok nye..
moh kita ngeteh la..he he

CekWa berkata...

Terima kasih daun keladi mazru.. menerima dgn senang hati...

endiem berkata...

terima kasihlah..rodong...moh mengeteh kita.

Jejaka Desa berkata...

Terime kaseh rodong.

Cikgu Jang .. berkata...

salam rodong...

koi buat mase ni berehat dulu dr berblog nih....tengok2 le nanti bile jari jemari nih dah sihat nanti...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini