LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

4 Mei 2010

Surat khabor hari ni.

Assalamualaikum rodong2,terima kasih krn setia berkunjung ke blog pribadi koi yg bersifat terbuka ni..bangun2 je dari tido rupenye matahari dah nak mencacak..tengok telepon ade 5 miss call..puluhan sms yg belum dibuke..org umoh koi mmg tak care lah ke hanset koi nih..

Kecoh rodong2 ngaborkan nama koi dah kuor dlm surat kabor sinar harian edisi Pahang..cepat2 koi ke kedei pergi beli senaskah..rupenye nama koi ade jugek terselit dlm ramai2 ahli HYPROBULKSMS yg mencatatkan keuntungan 4 angka seminggu setelah join bisnes reseller hyprobulksms..pd yg tak perasan te boleh la nengok gambo bawoh ni haa...

 Rupe2 nye ahli rakan niage Hypro nih baru 15,500 org..penduduk negara ni ade 30 juta lebih dak?baru lg nih..berape percent je nih,.


Nama koi duk bawah te kedua yg terakhir..aokme nampok ke?jenuh dah koi mengejas gune talipon hanset koi nih...


Alhamdulillah koi tak menyangke jugek yg bisnes senang gini dapat menamboh income bulanan koi,paling tidok lepas lah koi nak bayor duit botben,kereta,belanja dapur dan bil2 yg tunggak te..

Koi ni mempromosi tu tidak lah sangat tp kalo aokme rase nak buat pendapatan 4 angka dlm seminggu cthnye rm5K seminggu koi cadangkan aokme join je bisnes nih..sambil2 mengisi masa lapang je,Pada yg berminat lah...yg tak berminat tu gonekan pulok..koi takde la memakse..

Gone nak join?huhu senang sgt..kontek koi melalui email  mohd.mazru@gmail.com

*pd rodong2 yg dah join,bolehla ngumpulkan org..nt kome dtg ke tempat aokme,dan pastikan aokme mendapat pulangan yg lumayan.InsyaAllah....

**Terima kasih INDUSTRI JUTAWAN. 

***Terima kasih bebanyok kat [ H.A.N.I.E ] utk tutorial button like! hehehe

16 ulasan:

Maza berkata...

Antar orang hok mengantor SMS dan mengecall awok te ialah kawan ni ha. Bapok excitednye nak kabo cerita ni.

Kira hebat la awok, baru berapa minggu dah dapat 4 angka. Kawan rasa ada dah RM5k income awok takat ni. Peh, puas ati... sekejat ngat rupanya dapat banyok te.

Alhamdulillah, rezeki Allah bagi dalam banyak bentuk. Kalau bentuk wang ringgit, tak disangka pulak kaedah nya melalui program gini. Syukur!!

Memang berbaloi belanja seciput RM500 atau RM1000 utk dapatkan untung sebanyak ni!

zulkbo berkata...

salam..
hebat!!
goner boleh kaya
cenggitu??apapun
tahniahlah..moga aok
sentiasa murah rezeki

Mazru Majid berkata...

maza,
heheh terima kasih la bgtau koi pasei nma da kuor dlm paper te..
alhamdulillah..

Mazru Majid berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mazru Majid berkata...

ops...

bang Zul,terima kasih..InsyaAllah...amin..

takde la ape2 sgt,suka2 je wat part time sambil berhobi.

=)

CekWa berkata...

Tahniah mazru....DAripada dok ngadap laptop sesajer te lebih baik buat duit berbanyak...teruskan usaha!!!

h a n i e berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
h a n i e berkata...

hehehe..tahniah ye..

p/s: cayalah dh ade butang like..hehehehe :P

Nerzhul berkata...

tahniah la rodong.

Cik SHiN~JU berkata...

Salam rodong...
Tahniah la...
Aok mmg hebat...
Semoga terus dimurahkan rezeki oleh ALLAH...


p/s - jgn lupe sedekah...ekek..

relevan berkata...

Kawan nunggu duit je dah ni Mazru..sedang bersabor lagi nih..

ashrafi berkata...

pakcik kayo!!! heheheh

al-mankaraqi berkata...

nasik ayam sepinggan bro.......hahahahaha

Miecyber berkata...

Tahniah Boss...

:: hayati :: berkata...

tahniah aok....koi nk gak..huhu

el berkata...

smoga dapat berkongsi rezeki lebih tu kat koi..kahhhhhhhhhhh

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini