LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Mei 2010

Siape gemor nangkap gambor??

 Assalalualaikum rodong blogger sekalian,

Bagi rodong2 koi yg suka sangat dgn hobi berfotografi koi ade satu berita yg amat baik buat aokme!

DIGITAL PHOTOGRAPHY TUTORIAL ni koi rasa bagaikan satu gedung ilmu untuk penggemar hobi fotografi,menerang kan berbagai kaedah dan selok belok digital fotografi,juge sesuai untuk yg baru nak menceburkan diri dalam hobi ni.

Koi bukanlah seorg yg mempunyai hobi sedemikian,hanya tadi tengah koi meronda2 dan terjumpe bende gini jd koi rase rugi pulok koi tak kongsikan dgn rodong2 koi,sbb koi tau memang ramai antara aokme tu yg berminat dgn hobi ni,Tak rugi kalo kite berkongsi kan rodong?


**dari rodong untuk rodong. =)

15 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

teringin nak gantung dslr kat leher..heheheh

akuanakpahang berkata...

Koi suka juge bergmabo dan ambit gombo...mmg kenan.. keknya kamera cap ayam aje huhuhu..

zulkbo berkata...

salam rodong..
terima kasih kongsi
koi ni ambik gambo
pakai HP jer..he he

Pengembara silam, berkata...

TQ atas info...

Pengembara silam, berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
qaseh mas berkata...

salam Bro
minat amek gambor juga tapi takde CLSR..guna Hp cikai je.:)
TQ ya atas info ini

Mazru Majid berkata...

mimie,
InsyaAllah..satu hari nt tergantung betul la dslr tu di leher aok

Mazru Majid berkata...

yassin,

hahaha sama la kite,camera buatan China je bang.

Mazru Majid berkata...

salam zulkbo,

hehe koi pun gitu jugek weh..

Mazru Majid berkata...

pengembara silam..

welkamm..nt ade lg link2 menarik utk aokme.

Mazru Majid berkata...

qaseh,

takpe yg penting minat tu ade

Jejaka Desa berkata...

Hobi koi ngambik gambo2 ni weh...

relevan berkata...

Kome amik gambo ok..tapi nak bergambo tak ok..

Cik SHiN~JU berkata...

malu nk cakap...
koi pun gemor amik gambo tp xdok dslr gek...

CekWa berkata...

Thanks mazru....cekwa pun suke amik gambor, kamera jek xdek weh..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini