LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

21 Mei 2010

Hypro VS MLM(multi level marketing.)

Assalamulalaikum..
Sedikit info mengenai bisnes hyprobulksms,ramai yg cakap bisnes ni bisnes MLM,tp mrk salah...tgok ni.

jadi buat kira-kira semula k..

Bukan MLM,Sistem piramid,skim cepat kaya dll.Bisnes ranking no 1 Di Negara.Kenapa perlu cari yg no 2,3? sedangkan dah ada yg no 1 insyaAllah.

Bukan lah nak kaya sangat,cukuplah nak bayar bil,hutang,perbelanjaan sekolah anak2,perbelanjaan dapur,bayar kereta dll...tak suruh berhenti kerja yg ada sekarang,buat part time sahaja..gaji bulanan yg sedia ada boleh simpan di ASB dan sebagainya...modal serendah rm250 shj.

kontek koi/sms di no 019-9629245

**ralat:Blog di serang worm,akan diperbaiki Insyallah. Salam terindah buat semua rodong2 koi..senyum sokmo,rindu kat aokme.BZ amat skrg nih..muge Allah permudahkan segala usaha kite.Amin.

15 ulasan:

relevan berkata...

Weh rodong..moge berjaya aok yerk..kawan akan cuba cukup bulan pula..

cemomoi berkata...

moga sukses l

worm tu gone nok buat koi pon doh terkena nih

Cik SHiN~JU berkata...

Salam rodong...
semoga terus sukses..
byk sgt virus ler nih..
dgn line berukben selownye lg..
kurang smgt nk berblogging..

zulkbo berkata...

salam ziarah hari jumaat..
penghulu segala hari..
moga kita mendapat hikmahnya
dan di kurniakan kesihatan
yang baik..

:: hayati :: berkata...

wkmsalam aok....hehe


baru ni pn ad org dlm tagged yg msg2 ngn koi ckp hyprobulksms ni same la mcm MLM gak...sbb jd penaja gak ktny...

rupeny MLM ni gitu...koi bkn reti MLM ni gone gayany...<---hehe seswai ke x tah koi msukkn perkataan GONE GAYANY kt ayat ni...huhuh

:: hayati :: berkata...

oh ya lupe nk gtau...
koi xberpeluang lg nk sertai.....huhu

:: hayati :: berkata...

ops ad lg lupe...
klik n3 terbru aok ngn piewahid memg memelikkn...rupeny berworm eh...bole berjangkit ke kt koi aok?...koi pn xtau cmne rupeny kalu da dijangkiti....huhu

Mazru Majid berkata...

relevan.
bereh rodong..

cemomoi,
dari pemantauan koi cuma malware je,dari website search Mlaysia.

Mazru Majid berkata...

cik shinju.

sabor la aok,nak gonekan..

Mazru Majid berkata...

zulkbo,

terima kasih aok..

Mazru Majid berkata...

hayati,

hahaha,boleh la tu,janji org paham dah la weh..hehehe..

koi tak tau la kot2 boleh berjangkit pulok,koi rs tak kot

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Salam ziarah kembali.


macam menarik ni.

aok cuba dulu, kalau berjaya bgtau kah ye..

Mazru Majid berkata...

azrina,

alhamdulillah da jana income 4 angka seminggu,baru sebulan join!

CekWa berkata...

syabas mazru..teruskan usaha.

Bingai @ Bangang berkata...

Terimakasih kerana mendaftar sebagai "Followers" di e-Direktori Bloggers Malaysia dan menggunakan logo e-Direktori sebagai sokongan terhadap usaha saya.

Selamat berblog kerana setiap kali anda mengemaskini blog, blog anda akan muncul di atas sekali dalam kategori anda.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini