LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

24 Mei 2010

Dah remove malware.

Salam,

Koi terpaksa remove link ****** ********* tu krn ada warning dari avast anti virus yg web tu ade unsur malware,wallahualam..Koi mmg tak tahu menahu bab2 virus2 ni,jd selepas je koi remove kan dr template ni ternyata dah takde lg warning2 dari anti virus koi..

Maaf atas kesulitan.

11 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

bagus la tu...avast memang best.koi pun pakai avast..sensitif..

akuanakpahang berkata...

Salam rodong kawan awal2 lagi dah buang bender tu..mmg ada virus..hand blog kawan pun hari tu...harap pihak admin S/Malaya dpt mengambil tindakan sebaiknya.

Cikgu Jang .. berkata...

selamatkan sebelum terlambat...

zulkbo berkata...

salam sahabat..
koi siap buka entri
tapi aok me tak perasan..
koi tak mboh la ckp direct
sbb SEACRH MALAYA pun byk
jasanya dalam promote blog kita
moga pihak pengurusan lakukan sesuatu
dengan segera..kesian Piewahid..
terus lenyap nampaknya..

Afzainizam berkata...

Salam dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

sorry agak tertinggal entry ko lah ... aku sibuk sikit sekarang... ni ade free masa sikit aku layan blog ko..

baguslah... kalau daah hilang virus tu... bro macam mana nak hilangkan virus tu boleh tak awk buat satu entry khas pengalaman anda menghilangkan virus tu ye... coz aku tak tau nak buat camner kalau berlaku situasi tersebut... semoga kita dapat kongsi pengalaman tersebut... aku betul-betul nak belajarlah.step by step.. aku ni buta kayu sikit....takut gak kalau terjadi terhadap blog aku ni...

al-mankaraqi berkata...

mender ter?

Nerzhul berkata...

ho kat intenet ni memang banyok virus. berhati-hati dan update sokmo antivirus te. hehe

Cik SHiN~JU berkata...

salam rodong...
koi pun dh remove gek..

relevan berkata...

Ada orang kata virus kat internet boleh masuk dalam kepala..terutama bagi orang orang bujang..

Webmaster@Echam berkata...

Benda apa tu wehhhh....

:: hayati :: berkata...

koi pn xphm...huhu

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini